Soyunma odasında bir takımın nasıl aile olduğu yapılan konuşmalarda ortaya çıktı. Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak futbolcularına, oyuncular Abak ve ekibine teşekkür etti.

Karşılaşma sonunda alınan 3-1’lik galibiyetin mutluluğu yaşanırken Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak futbolcularına galibiyetten dolayı konuşma yaptı. Abak; “Tatile gitmeden bizi mutlu ettiniz. Bende size verdiğim sözü tutuyorum. Bu birliktelik olduğu sürece bizi daha güzel günler bekliyor” dedi.

Başkan Savaş Abak’ın ardından Senegalli oyuncu Ibrahime Balde yaptığı konuşma ile dikkat çekti. Balde, “Buraya geldiğim günden beri çok iyi bir takıma geldiği gördüm. İyi bir arkadaş topluluğu var. Tabiî ki bu topluluğu mutlu eden iyi çalışan Başkan ve çok değerli yöneticiler var. Kendim ve takım arkadaşlarımda aynı düşüncede çok mutluyuz. Her şey için Başkan ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Kaptan Tugay Kaçar ise; “Başkan ve yönetim kurulan çok teşekkür ediyorum. Sezon başından beri iyi bir takım olmamız için her şeyi yaptınız. İnşallah ikinci yarı daha iyi olacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim