(Haber: Oğuzhan EKE) - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Belediye Başkan Adaylığı için eski Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’nin adının geçmesine ilişkin, “Bakan yardımcıları benimle baş edemiyor” dedi.

Bolu kamuoyunda, AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan Adayının kim olacağına yönelik meraklı bekleyiş sürüyor. AK Parti adayının 15 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Meraklı bekleyiş sürerken, kulislerden kamuoyuna yansıyan son isim Tarım ve Orman Bakanlığı Eski Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki oldu. Tiryaki’nin adının ‘AK Parti adayı’ olarak geçmesi sonrasında Bolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Özcan, paylaşımında 2019 yerel seçimlerde AK Parti adayı olan ve o dönem Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Fatih Metin’i de işaret etti.

Özcan, bakan yardımcılarının kendisiyle mücadele edemediğini işaret ederek, “AK Parti olarak neden Bolu’da hep karşıma bakan yardımcısı çıkartıyorsunuz? Biliyorsunuz ki, bakan yardımcıları benimle baş edemiyor!  Bu sefer bir bakan deneseniz karşımda diye aklıma geldi” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE