CHP'den 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı canlı yayınında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili “Meral Hanım, Mansur Bey’in oyununa geldi. Önce adaylık teklifini kabul etti, Akşener de masadan kalktı, olayın özü bu. Sonra ‘Yanındayız’ tweetini atan Mansur Yavaş’tı.” ifadelerini kullandı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili iddialarda bulunan Özcan, "Meral Hanım'ın orada yediği siyasi kazık var. Meral Hanım maalesef bana göre Mansur Bey'in oyununa geldi" dedi.

Tanju 2023 Genel Seçimlerinde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in siyasi bir oyuna getirildiğini söyledi.

“MERAL HANIM’A SİYASİ BİR KAZIK ATTI”

Özcan açıklamasında  “Değişim, değişim, değişim...Mansur Yavaş önce Meral Akşener’in adaylık teklifini kabul etti, Meral Hanım da masadan kalktı. Sonra Meral Hanım’a siyasi bir kazık attı ve Kılıçdaroğlu’na destek mesajı paylaştı. Meral Hanım maalesef bana göre Mansur Bey'in oyununa geldi. Meral Hanım gibi tecrübeli siyasi sizce birileriyle görüşmeden çıkar mı? Önce adaylık teklifini kabul etti. Meral Akşener çıktı masadan kalkıyorum dedi. Kendim yürüyeceğim dedi. Olayın özü bu. Sonra en geç saatte 'yanındayız' tweet'ini atan Sayın Mansur Yavaş'tı”  ifadelerini kullandı.

Editör: Ebru Buket EKE