AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yaptığı açıklama ile 21 Mayısta gerçekleşecek olan Genel Kurulu değerlendirdi.

Doğanay yaptığı açıklamada büyük kurultaydan “İleride çocuklarımıza, torunlarımıza anlatacağımız tarihi bir an” olarak bahsetti.  Doğanay aynı zamanda kurultaya Bolu’dan 15 otobüs, takriben 350-400 kişi gideceklerini belirtti.

Haber: Onur KAYNARCALI

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Başkanı olduğu tarihten itibaren her türlü zorluk karşısında dik durduğunu ve çalışmalarına hiç ara vermeden devam ettiğini belirtti.  Doğanay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Siyasetin doğasında var. Siyasetin doğasına; zaman ayırmalısınız, gönlünüz olmalı. Gönülsüz iş olmaz. Referandum süreci ciddi anlamda yoğun geçti. Bir seçime giriyorsunuz, bir sistem değişikliği içine giriyorsunuz. Bu kapsamda milletimize doğruları anlatmak için çaba sarf ettik ve zorlu bir süreci bitirdik. Gerek Türkiye’de gerekse Bolu’da bu süreçten alnımızın akıyla çıkmış olduk. Bundan sonrasında nasip olursa 21’inde genel başkan değişimi olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın partimize üye olup geri dönmesiyle birlikte genel başkanlık için büyük kurultay olacak. Bizler de o dün Bolu’dan Ankara’ya gideceğiz. Ankara’ya Bolu’dan 15 otobüs ile gideceğiz. Takriben 350-400 kişi olacağız. O tarihi ana şahitlik edeceğiz. Bu tarihi anı şahsım adına ileride çocuklarımıza, torunlarımıza anlatacağımız bir anı olarak düşünüyorum. Tarihi bir ana şahitlik etmek adına Ankara’ya gideceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte gerek partimiz açısından, genel sayın başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız açısında, gerekse ülkemiz ve milletimizin bekası ve geleceği açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. İnşallah Türkiye daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek”

19 Mayıs’ta gençler sahnede”

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tören merasimine katılan Doğanay, 19 Mayıs’ta meydanı gençlere bıraktığını söyledi. Doğanay, AK Parti Bolu İl Teşkilatı olarak gençler için 200 adet bisiklet kiraladıklarını ve kendi tişörtleri ile bir organizasyon yapacaklarını belirtti. Doğanay;

“19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında her 19 Mayıs’ta olduğu gibi Anıt Park’ta tören merasimine katıldık. Bugün Ak Parti’nin gençleri takriben 200 bisiklet ile birlikte Bolu’da farklı bir gösteri yapacaklar, bisikletleri ile birlikte, tişörtleri ile birlikte 19 Mayıs Bayramı’nı kutlamak için farklı bir organizasyon yapıyorlar. Gençlik ve Spor Bayramı olduğu için biz de gençlerimizi bir abi olarak destekliyoruz, onların çaba sarf etmesi için biz de üzerimize düşen vazifeyi yerine getiriyoruz. İnşallah nice 19 Mayısları ülke olarak, ulus olarak, millet olarak kutlarız.” dedi.

Editör: TE Bilisim