Doğuştan epilepsi hastası Aygün Güllüoğlu, beynindeki tümör tedavisinde kullanılacak özel iğnenin yurt dışından getirilmesi için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Haber: Servet Gökçek

Karabük’ten Bolu’ya iş aramak için gelen Epilepsi hastası Aygün Güllüoğlu, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle iş bulamadığından yakınıyor.  İlaç ve tedavi masrafları devlet tarafından karşılandığını fakat beynindeki tümör nedeniyle yurt dışından özel iğnesinin masrafını karşılayamadığını belirten Güllüoğlu, hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor.

Beynindeki tümör tedavisi için yurtdışından özel bir iğnenin getirilmesi gerektiğinin altının çizen Aygün Güllüoğlu, “1,5 aylık bir çocuğum var. Beynimde tümör var. Ayrıca ben epilepsi hastasıyım. Allah devletimizden razı olsun. Devletimiz 2 ayda bir epilepsi ilaçlarımı bana veriyor. Ama benim durumum çok kötü. Yurt dışından gelmesi gereken özel iğnem var. Onun için hayırseverlerden yardım istiyorum. Kimse beni işe almıyor mağdurum. Ben buraya Karabük’ten çalışmaya geldim. Kimse bana iş vermiyor. Uzun süredir iş arıyorum bulamıyorum. Devletimiz sağ olsun kömürümüzü veriyor. Yardıma ihtiyacım var. Onun için hayırseverlerden yardım istiyoruz” ifadelerini kullandı.

windows 7 home satın al

Editör: TE Bilisim