TÜRMOB Genel Kurulu seçim çalışmaları kapsamında (TÇDP) TÜRMOB Genel Başkan Adayı YMM Emre Kartaloğlu, Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan’a ziyarette bulundu.

Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında gerçekleşen ziyarete, TÜRMOB Genel Başkan Adayı YMM Emre Kartaloğlu, SMMM Yahya Arıkan, SMMM Yücel Akdemir, SMMM Ertuğrul Kocacık, SMMM Tülin Keçeci Güngör, SMMM Zeki Dirlik, SMMM Polat Sezgün, SMMM Kudret Taş ve SMMM Cem Yıldırım ve oda üyeleri ve mali müşavirler katıldı.

2-13 Ekim 2019 tarihinde Ankara’da yapılacak olan genel kurulda Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanlığı için seçim çalışmaları kapsamında Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı (SMMMO) ziyaret eden Çağdaş Grup (Türkiye Çağdaş Demokrat Mali Müşavirler Ve Yeminli Mali Müşavirler Platformu) Genel Başkan Adayı Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu oda yönetim kurulu ve delegelerle bir araya geldi.

Ziyarette bir konuşma yapan, Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 12-13 Ekim tarihlerinde Ankara’da yapılacak genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

TÜRMOB Genel Başkan Adayı YMM Emre Kartaloğlu iseTÜRMOB’un seçim sürecine girdiğini 12-13 Ekim tarihlerinde Ankara’da Genel Kurulun yapılacağını söyledi. Kartaloğlu; “Genel kurulun öncelikle mesleğimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu çerçevede odalarımızla ve delegelerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim