Kültür Mahallesi’nde bulunan Pınar Sokak ile Öksüz Tekke sokağını birbirine bağlayan kavşakta meydana gelen kazada dört araçta maddi hasar meydana geldi. Mahalle sakinleri sürekli kaza olduğunu ve yetkilileri çözüm bulmaya davet etti.

Sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasına dört araç dahil olurken bir kişi hafif yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi sağlık ekipleri kaza malinde yaptı ve yaralı İzzet Baysal Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı. Kültür Mahallesi’nde meydana gelen kazada Pınar Sokak tarafından gelen 14 GE 319 plakalı aracın kullanıcısı Adnan Emirdağ, Öksüz Tekke Sokak tarafından gelen Yusuf Karakaşın kullandığı 14 BG 740 plakalı araca çarptı.

 

Çarpışmanın şiddetiyle iki araçta farklı yönlere doğru savrulurken Karakaş’ın kullandığı ticari araç Acar Apartmanının önünde park halinde bulunan 14 EF 266 ve 14 GF 209 plakalı araçlara vurarak durabildi. Emirdağ yönetimindeki araç ise kavşakta bulunan bir marketin depo girişinde bulunan standa vurarak durabildi.

Mahalle sakinleri aynı kavşak üzerinde sürekli kaza olduğunu vurguladı ve verdikleri dilekçelere karşılık alamadıklarını dile getirdiler. Acar apartmanı sakinlerinden ve 14 EF 266 plakalı aracın sahibi Mustafa Cesur ise kaza olduğuna şaşırmadım dedi. Cesur, “ Bu kavşakta sürekli kaza oluyor bu duruma şaşırmadım ama ilk kez bu kadar şiddetli olup araçlar savruldu, benim aracımda hasar gördü komşum Sami Aygül’ün aracı da hasar gördü. Cana geleceğine mala gelsin ama buraya bir çözüm bulusun.” dedi.

Editör: TE Bilisim