Üçüncü dünya savaşının çıkmasının an meselesi olduğunun kanıtlarını vereceğim bu yazımda.

Şimdiye kadar birçok ülkelerde kendi menfaatleri, maddi çıkarları için yıllardan beri ileriye dönük canlar yakan, ülkeleri parçalayan bu açgözlü beleşçi ABD Dünya tarihinden silinmedikçe dünyada hiçbir Allah’ın kulu insana rahat yüzü yoktur.

Gelelim işin gerçek yüzüne:

Görmezden gelinen veya halka duyurulmayan birçok gelişmeler oldu son birkaç ay içerisinde.

İsrail’in devam ettirdiği bu savaşın arkasında yatan BOP Projesinin acilen gerçekleşmesi hamleleri dir.

Hamas'ın İsrail’e ilk olarak bombalar atıp saldırı yaparak yüzlerce insanın ölümüne neden olmasının arkasında yatan da yine İsrail’in eline koz vermek taktiğidir.!

 Neden böyle düşündüğümüze gelirsek birçok nedenler var ve şimdi onları açıklayacağım.

⁃ Acıma ve insaf hissi olamayan, vicdansız ABD neden dünyanın en yeni ve en büyük uçak gemisi olan USS Gerald R. Ford'u İsrail kıyılarına gönderdi?

⁃Ardından neden ikinci uçak gemisi Dwight D. Eisenhower' i gönderiyor? Üstelikte 300 civarı bombardıman uçağı taşıyan her iki dev gemiye eşlik eden deniz üstü ve altı gemi filosu ve binlerce asker eşliğinde!

⁃Bu da yetmezmiş gibi neden uçak filosu sayısını ikiye katlamak için başka saldırı uçakları da gönderdi?

⁃Ayrıca neden özel harekât kuvvetlerinden oluşan profesyonel bir ekibi İsrail’e sevk etti?

⁃ABD’nin dışında İngiltere ve Fransa neden bu askeri güce takviye olarak bölgeye donanma gönderdi!

Şimdiye kadar birçok ülkelerde kendi menfaatleri, maddi çıkarları için yıllardan beri ileriye dönük canlar yakan, ülkeleri parçalayan bu açgözlü beleşçi ABD Dünya tarihinden silinmedikçe dünyada hiçbir Allah'ın kuluna hiçbir rahat yüzü yoktur.

Şimdi soruyorum:

⁃Her şey sadece 3,1 milyon nüfusu Batı Şeria’da, 2,3 milyon nüfusu ise Gazze Şeridi’nde yaşam mücadelesi veren toplam 5,4 milyonluk sefil Filistin’le baş etmek için midir.?

⁃Bu orantısız ve anormal büyüklükteki askeri gücün asıl hedefi neresidir?

⁃Bunun dışında iki yıldır Dedeağaç ve Ege adalarına yapılan anormal askeri yığınağın, Doğu Avrupa’ya yapılan planlı askeri yığınağın, Romanya’da ABD ve Fransa silahlı kuvvetleri tarafından yapılan askeri tatbikatın manası nedir?

⁃Rusya’yı kışkırtarak Ukrayna’ya saldırtan ve askeri gücünün kırmasının Filistin’le yola çıkan planla bağlantısı var mıdır?

⁃Türkiye’de yıllar önce sınırların mayından temizlenip yolgeçen hanına dönmesinin, içerisinde ne olduğu belirsiz milyonlarca mülteci sokularak demografik yapının dönüştürülmesinin, Ergenekon operasyonu ile TSK’ya zarar verilmesinin, soysa ekonomik yapının çökertilmesinin bu planla bir bağlantısı var mıdır?

⁃Irak ve Suriye’nin terörize edilerek parçalanmasının, o bölgelerde konuşlandırılıp başta Türkiye olmak üzere bölgenin başına bela edilen PYD ve PKK terör örgütlerine yapılan büyük mühimmat ve eğitim desteğinin bu planla bir bağlantısı var mıdır?

Bu durumda Sayın Cumhurbaşkanımızın (İsrail’e değil) “Ey Amerika sen ne yapmaya çalışıyorsun da bunca çoluk çocuk demeden kan dökülmesine öncülük ediyorsun, derhal bu savaşa dur demelisin ve savaşı durdurmalısın” demesini bekliyoruz!

Şuna eminim ki, Sayın Cumhurbaşkanımızın bu çıkışı ile savaşı durduracak gücü ve kudreti vardır.!

Sorular soran ve birçok konular hakkında bizleri aydınlatan, Sayın Dr. Vecdet Öz beyefendi bu konular hakkında şunları da söylemiştir.

“Yıllardır ABD’nin güdümü altında faaliyet sürdüren, içeride kaplan dışarıda kedi olan, ülkeyi içinde bulunduğu felakete taşıyan AKP iktidarı var olduğu sürece tehlike ve sonuçları kaçınılmaz olacaktır” demiştir.

Üstün devlet aklı sayesinde ikinci dünya harbine bulaşmayan Türkiye, bu kez de çok itidalli ve son derece akıllı olmak zorundadır.

Çünkü bu savaşta ilk hedef Türkiye olacaktır. Zira yüzyıllardan beridir ABD ve batı emperyalist devletlerin gözü Türkiye’dedir.

Saygılarımla