Bolu Ülkü Ocakları, 2015 yılında Hakkari’de şehit olan Göynüklü Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’yı unutmadı. Ülkü Ocakları; Sarpkaya’yı, şehadetinin ikinci yılında saygı yürüyüşü gerçekleştirerek kabri başında dualarla andı.

Bolu Ülkü Ocakları, 20 Temmuz 2015 tarihinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde hain terör örgütü tarafından silahlı saldırı sonucu şehit olan Göynüklü Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’yı, şehadetinin ikinci yılında unutmadı. Sarpkaya için saygı yürüyüşü yapıldı ve dualarla anıldı.

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, “Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için al sancağımıza kan veren, can veren yiğitlerimizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız.” dedi. Akgül yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “20 Temmuz 2015 tarihinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde hain terör örgütü tarafından silahlı saldırı sonucu Şehadete yürüyen Göynüklü Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya kardeşimizin Şehadetinin 2.yılında Ülkü Ocakları olarak Göynük İlçemizde Şehide saygı yürüyüşü gerçekleştirerek kabri başında dualarla andık. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için al sancağımıza kan veren, can veren yiğitlerimizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Programımızda bizleri yalnız bırakmayan Göynük ilçe emniyet müdürümüz Aykut Dinç beyfendiye, Göynük Cumhuriyet Savcımız Furkan Aslan beye, Göynük Ülkü Ocakları Başkanımıza, Milliyetçi Hareket Partisi Göynük İlçe Başkanımıza ve Teşkilatlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Varlığımız Türk Varlığına armağan olsun. Tüm Şehitlerimize tekrar Yüce Allah'tan rahmet kederli ve kıymetli ailelerine başsağlığı dileriz.”

Editör: TE Bilisim