(HABER: ASLI AKIŞ) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, sosyal medya hesabı üzerinden yeni okuma serisini dijital ortama taşıdıklarını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın duyurduğu Türk Büyükleri Okuma Serisi okuyucularından tam not alıyor.

Ülkü Ocakları Türk Büyükleri Okuma Serisi 3'te çocuklar; Oğuz Kağan ile millet olma şuuruna eriyor, Attila ile dünyaya hükmeden Türk'ün gücünü hissediyor, Kürşad ile maziden ulaşan bağımsızlık sesini duyuyor, Mustafa Kemal Atatürk ile ilimin ve aklın gücüne inanıyor.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem de Türk Büyükleri Okuma Serisi’nin lisans kartlarının tüm il ve ilçe ocaklarından temin edilebileceğine işaret ederek; “Türk Büyükleri Okuma Serisi’nde; Oğuz Kağan’dan Attila’ya, Hoca Ahmet Yesevi’den Fatih Sultan Mehmet’e, Tomris Hatun’dan Nene Hatun’a, Kürşad’dan Atatürk’e kadar birçok Türk büyüğünün destansı hikayelerini çocuklarımızla buluşturduk. Şimdi ise Türk Büyükleri Okuma Serisi’ni yeni bir serüvenle dijital ortama taşıdık. Lisans kartlarını tüm il ve ilçe Ocaklarımızdan ücretsiz temin edebilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE