(HABER: MEHMET ŞAH ELKATMIŞ)- Bolu Ülkü Ocakları Asena Biriminin organize edip, Türk Yurdu Topluluğu ile birlikte ikincisini düzenlenmiş olduğu ‘’Vatana Adanmış Hayatlar’’ konulu panel Kongre Merkezi Yeşil Salonda gerçekleştirildi.

Panele Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, Türk Yurdu Topluluğu Danışman Hocası Prof. Dr Dündar Yener akademisyenler ve öğrenciler katılırken Şehit Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın Annesi, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Fatih Mehmethan’ın Eşi, Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker’in Annesi ve Şehit Piyade Onbaşı Emre Büyükyıldırım’ın eşi panelist olarak katılım sağladı.

Panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Asena Biriminden Medine Gül Demir ve Sıla Çiçek şiirlerini okudular.

Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın Annesi Hikmet Doğanay, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Fatih Mehmethan’ın Eşi Gamze Mehmethan, Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker’in Annesi Sevgi Daşdemir ve Şehit Piyade Onbaşı Emre Büyükyıldırım’ın eşi Zeynep Büyükyıldırım Moderatör Dilek Söbütay’ın sorduğu sorularla birlikte panelde hem kendi hayat hikayelerini hem de şehitlerimizin hikayelerini katılımcılara aktarıp katılımcıların sorularını yanıtladı.

Panelin sonunda panelistlere teşekkür belgesi ve çiçek verilip hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle panel sona erdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ