(HABER: ASLI AKIŞ) -Türkiye’nin en büyük dijital eğitim platformu Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi (ÜOUZEM) Türk gençliğinin hizmetine sunuldu. Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem yeni eğitim öğretim yılında UZEM’den yararlanmak için tam fırsat zamanı olduğunu söyledi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı eğitim ile ilgili yaptığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

ÜOUZEM’i gençler için kullanıma açan Ülkü Ocakları, eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle öğrenci merkezli, tam öğrenmeye dayalı, bilimsel temelli, inovatif, teknolojik eğitimlerin yer aldığı önemli bir proje geliştirdi.

Ülkü Ocakları olarak eğitimde her zaman gençlerin yanında olduklarını dile getiren Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ücretsiz UZEM için gençleri davet etti.

“GENÇLERİMİZİN EĞİTİM HAYATINA KATKI SUNACAĞINA İNANIYORUM”

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem; “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk gençliğine armağanı olan Türkiye’nin en büyük dijital eğitim platformu Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi projesini 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlaması sebebiyle hizmete sunduk. Ülkü Ocaklarımızın geliştirdiği bu proje sayesinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise; LGS, YKS ve KPSS sınav kapsamına uygun içerikleriyle, binlerce ders videosuyla zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın birçok içeriğiyle gençlerimizin eğitim hayatına katkı sunacağına inanıyorum” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE