Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde yaz tatilinin son günlerinde sünnet şöleni düzenlendi. Bolu Valisi Erkân Kılıç, sünnet olan çocuklara hastanede ziyarette bulundu. Çeşitli hediyelerle sevindirdiği çocukların sünnet sevinçlerini paylaşan Vali Kılıç,  hayırlı olsun dileklerini ilettiği ailelere, daha nice mutluluklarını görmelerini diledi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Valiliği koordinasyonunda Bolu İl Sağlık Müdürlüğünün marifetiyle İlimizde gerçekleşen Sünnet Şöleni kapsamında İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde sünnet olan çocukları ziyaret etti. Vali Erkan Kılıç, çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileterek çeşitli hediyeler verdi.

Vali Kılıç’ı ziyareti sırasında İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, SEM-MAK Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu, Köroğlu Ünitesi’nde görevli doktor, hemşire ve idari personel de eşlik etti.

“100'Ü AŞKIN EVLADIMIZIN VE AİLELERİNİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUM”

Vali Kılıç, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek; “Sosyal devlet anlayışıyla kederde ve sevinçte vatandaşımızın yanında olmak, ihtiyacı olduğunda karşılamak asli vazifemizdir. Bu sünnet şöleninden faydalanan 100'ü aşkın evladımızın ve ailelerinin mutluluklarına ortak olmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol başta olmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü personelimize ve doktorlarımıza teşekkür ediyor, bugünün kahramanı evlatlarımıza da aileleriyle birlikte sağlıklı bir hayat diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Sünnet şöleni organizasyonu kapsamında sünnet polikliniğine başvuran çocukların operasyonu başarı ile gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilisim