(HABER MERKEZİ)- Türkiye'de fiyatlar yükseldikten sonra, ayçiçek yağı ve zeytinyağı gibi temel gıda ürünlerine zam geldi.              

Türkiye'nin zengin mutfak kültüründe önemli bir yere sahip olan zeytinyağının fiyatları bu sefer düştü. Şimdi zeytinyağı alacak olanlar sevinçten havalara uçacaklar. Bir şişe zeytinyağı 146 TL'ye kadar düştü.

İşte ayçiçek yağındaki indirim detayları…

Zeytinyağı, yemeklerin vazgeçilmez bir bileşeni olmasına rağmen, fiyatlarındaki artış nedeniyle vatandaşların endişe kaynağı haline gelmişti. Sık sık indirimlerle adından söz ettiren Migros Market, Yudum marka ayçiçek zeytinyağı%25 indirimle 146 TL'ye satışa sunacağını duyurdu. İşte ayçiçek yağındaki indirim detayları…

YUDUM AYÇİÇEK YAĞI FİYATI DÜŞTÜ

Migros, zeytinyağı ürünlerinde %25 indirim yapma kararı aldı. Yudum markasına ait ürünlerde %25 indirim uygulanacağını açıklayan Migros, güncel fiyatları da duyurdu. Migros Market'i ziyaret ederek indirim detaylarını öğrenebilirsiniz.

Migros Market, zeytinyağı ve ayçiçek yağı gibi ürünlerde düzenli olarak indirimler yapmaktadır.

Güncel fiyatları öğrenmek ve indirimlerden yararlanmak için en yakın Migros şubesini ziyaret edebilirsiniz. Sağlanan indirimler sayesinde kaliteli ve sağlıklı yağları daha uygun fiyatlarla satın alabilir, aile bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ