Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’ya yapılması planlanan Güney Çevre Yolu ile ilgili Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un açıklamaları sonrasında, göndermelerde bulundu. Yıllardır, projenin gerçekleşmesi için çaba sarf ettiğini kaydeden Başkan Yılmaz, “. Allah bize de böyle projeleri düşünüp yapmayı nasip etsin.” dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un projenin hayata geçirileceği ve ihaleye çıkartıldığı açıklamaları üzerine, “Bolu’nun hayati önemdeki dev bir projesinin hayata geçmesini düşünüp, projelendirip, takip edip ihale aşamasına getirdiği için sayın vekilimize Bolu halkı ve Bolu halkını temsil eden belediye başkanı olarak en derin şükranlarımı ifade ediyorum” dedi. AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’a Bolu’ya yapılacak olan Güney Çevre Yolu’yla ilgili göndermede bulundu. Ercoşkun geçtiğimiz günlerde projesi onaylanan ve ihaleyse çıkılan projeyi sahiplenerek açıklamalarda bulunmuştu.

“Allah bize de böyle projeleri düşünmeyi ve yapmayı nasip etsin”

Bu açıklamalar üzerine üzeri kapalı Ercoşkun’a imalı gönderme de bulunan Bolu Belediye Başkanı Aladddin Yılmaz, “Bolu’nun hayati önemdeki dev bir projesinin hayata geçmesini düşünüp, projelendirip, takip edip ihale aşamasına getirdiği için sayın vekilimize Bolu halkı ve Bolu halkını temsil eden belediye başkanı olarak en derin şükranlarımı ifade ediyor, önünde şükranla eğiliyorum. Diğer vekilimizin de bu tür projelere imza atmasını yürekten talep ediyorum. Allah bize de böyle projeleri düşünüp yapmayı nasip etsin” dedi.

“Yeşil bir kuşak oluşturulacak”

“Bolu’da hayata geçirilecek “Yeşil Yol” projesiyle şehrin ortasından 9,5 kilometre uzunluğunda ve 80 metre genişliğinde yeşil bir koridor oluşturulacak. Dünyanın en uzun yeşil yolu olarak adlandırılan “Yeşil Yol” projesi ile birlikte D-100 Karayolu kentin dışına çıkarılarak şehrin ortasında yeşil bir kuşak oluşturulacak. Proje kapsamında D-100 Karayolu üzerinde kentin giriş ve çıkış noktaları arasında yer alan bölüm trafiğe kapatılarak, bir yaşam merkezine dönüştürülecek.

Editör: TE Bilisim