Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifası hakkında açıklamada bulundu. Yılmaz, “Belediyecilik zor bir iş. İnşallah bu zor işleri başarmak konusunda Allah bütün Belediye Başkanlarının yardımcısı olsun” dedi.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından acil olarak Ankara’ya çağrılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yazılı açıklama yaparak belediye başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurmasıyla ilgili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz bir değerlendirme yaptı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifası ile ilgili olarak, “İstifa tek taraflı bir karardır. Tabi kardeş ilimiz Düzce Belediye Başkanımız, Belediye Başkanlığından istifa etmiştir. Onun için, ailesi için, çevresi için hayırlı olsun diyorum. Bu konuda kararı kendi verdi. Gelecekte inşallah daha huzurlu, mutlu bir yaşamı olur diye düşünüyorum. Kolay değil, belediyecilik zor bir iş. İnşallah bu zor işleri başarmak konusunda Allah bütün Belediye Başkanlarının yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim