AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü beraberinde AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu heyeti Bakanlar ile görüşmeye Bolu’nun yatırım, proje ve sorunlarıyla ilgili istişarede bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret eden Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü beraberinde AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İlimizde devam eden yatırımları ve yatırım talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İlimizde yapılan ve yapılması planlanan spor yatırımlarına ilişkin konuların görüşüldüğü ziyarete ilişkin paylaşım yapan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “İl Başkanımız, Milletvekilimiz ve Merkez İlçe Başkanımız ile beraber Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Kasapoğlu’nu ziyaret ederek Bolu'muz ve ilçelerimiz ile ilgili yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk.” dedi.

“Yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Merkez İlçe Başkanımız Kazım Konak ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ederek Bolu'muz ve ilçelerimiz ile ilgili yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim