Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Evcil, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için yapılan çalışmalardan bahsetti.

Sürekli vatandaşla bir arada olduklarını kaydeden Adem Evcil, “Saha çalışmalarımız devam ediyor, günde ortalama 17 bin adım atıyorum. Ziyaretlerimizi özellikle birebir temaslarla yüz yüze sağlıyoruz. Vatandaşımızın elini sıkıyoruz, vatandaşımızın kalbine girmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

MEHMET FATİH YALINIZ

Seçim çalışmaları kapsamında sürekli alanda olduklarını kaydeden MHP Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Evcil, vatandaştan olumlu tepki aldıklarını ifade etti. Adem Evcil, “Sürekli alandayız, Mudurnu’ya üç defa gittim, Göynük’e iki defa gittim, Merkez’de adım atmadık yer kalmadı, sürekli ziyaretlerdeyiz, sürekli vatandaşımızla omuz omuzayız. Müthiş bir teveccüh var Milliyetçi Hareket Partisine. Her gittiğimiz yerde sayın genel başkanımızın şahsında Milliyetçi Hareket Partisine sevgi gösterileri ile karşılanıyoruz desek yeri vardır. Çok farklı bir hava var, çok farklı bir teveccüh var. Zaten Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getirmiş olduğu bir sonucu çok net şekliyle görüyoruz. Artık, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak ben de oy vereceğim ve kendisine oy topluyoruz sokaklarda. Sayın genel başkanımızın emir ve talimatlarıyla.” dedi.

“Cumhur ittifakı Bolu’dan 3 milletvekili çıkartacak”

Bolu’daki 3 milletvekilliğinin üçünü de Cumhur ittifakının alacağını söyleyen Evcil, şöyle devam etti; “Artık milletvekilliğinde Cumhur ittifakının 6 milletvekili adayı var. 3 tanesi Adalet ve Kalkınma Partisinde 3 tanesi Milliyetçi Hareket Partisinde. Artık vatandaşımız hangi partinin milletvekiline daha çok çalışacağına inanıyorsa o milletvekili adayına gönül rahatlığı ile oyunu verecektir. Mecliste Milliyetçi Hareket Partisi denge ve denetimi olan bir meclis olacaktır ve hükümetin her şekli ile yanlış yapmasının önüne geçecektir. Bolu’da daha önce son 15 yılda Adalet ve Kalkınma Partisinin milletvekilleri oldu, Cumhuriyet Halk Partisinin milletvekilleri oldu. Vatandaşla sohbet ederken vatandaş diyor, her milletvekili adayı sizin gibi geliyor diyor, ondan sonra göremiyoruz diyorlar. Biz de şunu söylüyoruz; bu defa Milliyetçi Hareket Partisine oy verin. Milliyetçi Hareket Partisinden nasıl bir milletvekili olacağını sizler de görün diyoruz. Nihayetinde eşit şartlarda yarışmak gerekir. Adalet ve Kalkınma Partisinin milletvekilleri oldu, Cumhuriyet Halk Partisinin milletvekilleri oldu ama Milliyetçi Hareket Partisinin milletvekili olmadı. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisinden olacak bir milletvekilinin nasıl çalışıp, nasıl çalışmayacağı ile alakalı bir yorum yapmak da, çok doğru olmaz. Ama ben inanıyorum, gerçekten Cumhur ittifakı Bolu’da 3 milletvekilini çıkartacaktır. 3. Sıra Milliyetçi Hareket Partisi olur yada dağılımı Adalet ve Kalkınma Partisi ile olur ama Cumhur ittifakı çok güçlü bir şekilde Bolu’dan çıkacağına inanıyorum.”

“Batılı devletlerin tamamındansa, bu memleketin öz evladı Erdoğan”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyleyen Evcil, “Saha çalışmalarımız devam ediyor, günde ortalama 17 bin adım atıyorum. Ziyaretlerimizi özellikle birebir temaslarla yüz yüze sağlıyoruz. Vatandaşımızın elini sıkıyoruz, vatandaşımızın kalbine girmeye çalışıyoruz. Çok farklı tepkiler alıyoruz, çok da mutlu oluyoruz. Bir yola girdik. Devletimizin bekası için, 15 Temmuz hain darbe girişiminde nasıl sokaklarda olduysak, nasıl büyük bir mücadelenin içinde olduysak, an itibariyle bu mücadeleyi milletvekilliği ile taçlandıracağız. Nihayetinde, sürekli para piyasaları ile oynanıyor, dolar müthiş bir yükselişe geçti, haçlı ittifakı birleşti. Üzerimize dün Gezi Parkı olaylarında farklı şekilde geldiler, hemen sonrasında 15 Temmuz’da bizleri bombalamak suretiyle geldiler. Şimdi de ekonomiye bir darbe yapılmaya kalkılıyor. Dün 2001 yılında Ecevit’e ne yapıldıysa, bugün Sayın Cumhurbaşkanımıza aynı operasyon yapılmak isteniyor. Dolayısıyla batılı devletlerin tamamındansa, Amerika’dansa, Avrupa’dansa, bu memleketin öz be öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak gerektiği kanaatini taşıyorum. Dolayısıyla oyumuzu bu yönde kullanacağız. Kendilerine oy isteyeceğiz. Vatandaşımızdan da Milliyetçi Hareket Partisinden bir milletvekili göndermeleri için oylarına talibiz. Bir gönül seferberliği içinde inşallah bu işi başaracağız.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim