Hayatını kaybeden Ak Parti Yeniçağa İl Genel Meclisi Üyesi Tevfik Ay için meclis üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın tarafından oturduğu masaya çiçek bırakıldı.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz gün aramızdan ayrılan Ak Parti Yeniçağa İl Genel Meclisi Üyesi Tevfik Ay, İGM Kasım ayı olağan toplantısında dualarla anıldı.

Gündem maddelerine geçilmeden önce merhum Tevfik Ay için bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Tevfik Ay’ın çok değerli bir insan olduğunu, birlikte görev yaptıkları süre içerisinde hep yardımsever tarafıyla anıldığını söyleyerek üzüntüsünü dile getirdi.

“ARAMIZDA YOK AMA YÜREĞİMİZDE YAŞAYACAK”

Yüceer, Ay’ın yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerek başladığını sözlerine; “Hepimize baş sağlığı diliyorum. Gerçekten çok üzüldüğümüz içimizin yandığı bir olay. 23 arkadaştık. 3,5 yıldır birlikte görev yaptığımız ve bugün aramızda yok. Yani sözün bittiği bir yer gerçekten. Tevfik arkadaşımız şuanda aramızda yok ama yüreğimizde yaşayacak. Bizimle birlikte İGM sonuna kadar bizimle birlikte mecliste olacak diye düşünüyorum. Baş sağlığı diliyorum. Sevenlerine, ailesine, çocuklarına sabırlar diliyorum.” diyerek sonlandırdı.

“VEFATI HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ”

Ak Parti Gerede İl Genel Meclisi Üyesi Ali Kemal Atay, duygularını paylaşarak; “Gerçekten üzüntülü bir gün yaşıyoruz. Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Gerçekten Tevfik abiyi daha önceden ismen biliyordum ama İGM üyesi olunca mecliste daha yakından tanıma imkanı buldum. Dolayısıyla dürüst, efendi, kibar, geçmişi Yeniçağa’ya hizmetlerde bulunmuş olan çok değerli bir abimizdi. Sakinliğiyle, duruşuyla gerçekten bende iyi izler bıraktı. Son 2-3 ay içerisinde hastalığı zaruretiyle ani ölümü en az ben kadar hepimizi derinden üzdü. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.” İfadelerini kullandı.

“SÖZÜN BİTTİĞİ YER, BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ”

CHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Erhan Beykoz, ölümün gerçekliğinden bahsederek; “Rahmetli Tevfik abimize Allah’tan rahmet, gurubum adına ailesine ve Meclisteki arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyorum. Ali Kemal Bey’in dediği gibi sözün bittiği yer. Nurlar içinde uyusun, ışıklar içinde uyusun. Geçmişten gelen bir abi kardeşliğimiz, arkadaşlığımız var. Birbirimize takılırdık ama yalan dünya, bir varmış bir yokmuş. 2 ay evvel buradaydı. Şimdi Zerrin arkadaşımızın masasına koyduğu bir çiçek kadar hepimiz bu gerçeği yaşayabiliriz. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Nurlar içinde yatsın.” şeklinde konuştu.

“MECLİSİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

AK Parti Gerede İl Genel Meclisi Üzeyir Ercivan, Tevfik Ay’ı sessizliği ve sakinliği ile hatırlayacağını dile getirerek; “Beyefendiliğiyle, sessizliğiyle, sakinliğiyle hep hatırlayacağımız, arkamı dönmekten çekindiğim çünkü sırasında göremeyeceğim ve aramızdan Allah’ın rahmetiyle ayrılan, rahmeti rahmana kavuşan Yeniçağa İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşımıza ben Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabır diliyorum. Meclisimizin başı sağolsun diyorum.” dedi.

“BİR GÜN DERDİM VAR DEMEDİ”

Ak Parti Yeniçağa İl Genel Meclisi Erdoğan Yetkin ise 3,5 yıldır meclis toplantılarına birlikte gidip geldiklerini belirterek; “3,5 senedir beraber gelip gittiğim çok sessiz ve sakin bir arkadaşımız, gerçekten garip bir hali vardı. Yeniçağa’dan buraya gelesiye kadar hiç konuşmadığımız zamanlar oldu. Fakat öyle bir alıştım ki ben ona bakışından duruşundan ne demek istediğini anlıyordum. Kendine göre sıkıntıları vardı ama hiçbir zaman açmadı. Şöyle bir derdim var demedi. Dertleriyle beraber, sıkıntılarıyla beraber rahmetli rahmana kavuştu. Allah onun günahlarını bağışlasın. Hepimizin başı sağolsun” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim