Bolu Belediyesi tarafından, Atatürk Orman Parkı’nda organize edilen, pony atlarıyla gezinti etkinliğinde, çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

Haber: Oğuzhan Eke

Atatürk Orman Parkı'nda, pony atlarıyla gezi ve resim boyama etkinliği başladı. Bolu Belediyesi, Pony Club ve Türkiye Jokey Kulübü iş birliğinde düzenlenen etkinlikte 4 ve 14 yaş arasındaki çocuklar pony atlarına binme fırsatı buldu.

Miniklerin heyecanlı dakikalar yaşamasına vesile olan etkinlikte, veliler de çocuklarıyla beraber vakit geçirdi. Gezintide, kimi çocuklar ise pony atlara binmekte kısa süreli çekingenlik de yaşadı.

“GÜZELİ KEYİFLİ BİR ETKİNLİK”

Veliler ise etkinlikten memnundu. Etkinliğin ferah bir ortamda gerçekleştiğini ifade eden Doğuş Yılmaz, “Güzeli keyifli bir etkinlik. Seçilen yer de çok güzel, gölge olması, atların yorulmaması. Çok bir kalabalık da yok, ferah. Bence güzel bir etkinlik olmuş” dedi.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ BOLU BELEDİYESİNE”

Başka bir veli de Bolu Belediyesine teşekkür ederek, “Gayet güzel… Sadece etkinlik alanımız biraz küçük ama çocukların çok mutlu olacağı bir etkinlik düzenlenmiş. Teşekkür ediyoruz Bolu Belediyesine” ifadelerini kullandı.

25 ve 26 Temmuz tarihlerinde tamamen ücretsiz olarak sunulan etkinlik, 14:00 ile 18:00 saatleri arasında devam edecek.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim