Aden Vip Güzellik Merkezi kapasitede en son teknoloji cihazları barındıran, tecrübeli kadrosuyla Bolu halkına hizmet vermeye devam ediyor. Epilasyon, cilt bakımı ve bölgesel incelme, kirpik liftig ve benzeri uygulamalarla güzelleşmek isteyenlerin değişmez adresi Aden Vip Güzellik Merkezinde sizleri bekliyor.

Haber: Selda Selin Özbay – Servet Gökçek

Kadınların en temel ihtiyaçları arasında yer alan kişisel bakım hizmetleri ve güzellik hizmetlerini bir arada buluşturan Aden Vip, Bolulu kadınların vazgeçilmez adresi oldu. Aynı zamanda erkekler için kişisel bakım hizmetleri de bulunuyor. Kendinizi hem daha güzel hem daha özel hissetmek istiyorsanız bu kampanya sizler için.

Aden Vip Güzellik Merkezinde yapılan işlemler hakkında bilgi veren Halkla İlişkiler Müdürü Sinem Şahanlı, “Gelen müşterilerimizin cilt ve vücut analizlerine göre ihtiyaçları doğrultusunda hangi işlem doğru olacaksa ona göre bir belirleme yapıyoruz. Uygulanan bakımlar, cilt bakımı için medikal temizleme, Amerikan temizleme, hidrofeyşıl, kirpik lifting, bölgesel incelme, epilasyon bu şekilde işlemlerimiz mevcut. Bölgesel incelme için 3 cihazımız mevcut. G5, magic crush ve pasif jimnastik olarak. G5 işlemimiz için titreşimler yoluyla yağ yakımı gerçekleştiriyoruz. su tüketip idrar yoluyla atıyoruz. Toplamda tüm işlemlerimiz için her seans 3cm ve 8 cm arasında bir incelme garantimiz mevcut. Magic crush için ses dalgaları yoluyla bir incelme yapıyoruz. Onda da aynı şekilde su tüketip idrar yoluyla atılması gerekiyor.” dedi.

“%40’a varan indirimleri kaçırmayın”

Tüm uygulamalarda kampanyaların olduğunu söyleyen Şahanlı; “Epilasyon, tüm vücut işlemlerimizde %40’a varan indirimlerimiz mevcut. Bölgesel incelme, iki bölge, üç bölge işlemlerimizde kampanyalarımız mevcut. Cilt bakım işlemlerimizde de kampanyalarımız mevcut. Açıldığımız günden bu yana en çok epilasyon tercih edildi. Bölgesel incelmede çok fazla talebimiz var ama önceliğimiz epilasyon. Çünkü çok fazla yoğun istek var.

Aden V.İ.P güzellik merkezine bütün danışanlarımız erkek-kadın fark etmeksizin herkeste kampanyam mevcut olduğunu söyleyebilirim. Herkesi şubeme kahve içmeye davet ediyorum ve kampanyalarımdan yararlandırmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim