(Basın Bülteni) - AK Parti’nin Göynük ilçesinde belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Demiröz, Göynük’ ün AK Parti belediyeciliğine kavuşmasına çok az kaldığını söyledi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti’de ilçe ve belde adayları da görkemli törenle açıklandı. Göynük ilçesinde de belediye başkan adayı olarak 2014 yılından beri AK Parti ilçe başkanı olarak görev yapan Mehmet Demiröz ismi duyuruldu. Aday tanıtım törenine Göynük’ten çok sayıda vatandaş da katılarak Mehmet Demiröz’ü destekledi.

Demiröz, şimdi Göynük için daha çok çalışarak AK Parti belediyeciliğini tekrar Göynük’e kazandıracaklarını söyledi.

“GÖYNÜK'Ü YENİDEN HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞTURACAĞIZ”

Göynüklü vatandaşlarla istişarelerine devam eden Mehmet Demiröz, “Bizler AK Parti olarak her zaman millete hizmet odaklı çalışmalara imza attık. Göynük ilçemizin eksiklerini çok iyi biliyoruz. Vatandaşımızı dinlemeye, esnaflarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Sadece bizim değil Göynüklü hemşehrilerimizin de AK Parti belediyeciliğinin Göynük’e geri kazandırılması konusunda bir beklentisi var. Buda bizi mutlu ediyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Merkezimizin olurlarıyla Göynük Belediye Başkanlığının tarafıma tebliğ edilmesi ile birlikte Göynüklü hemşehrilerimizin bana gösterdikleri desteğe layık olmaya çalışacağım. Göynük ilçemizi yeniden hizmet ve eser belediyeciliği ile buluşturacağız. Göynük’te gerçek belediyecilik için teşkilatımızla birlikte gece gündüz çalışacağız. Hazırız, Kararlıyız, Göynük Belediyesini geri alacağız inşallah” diye konuştu. 

Editör: Oğuzhan EKE