AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın ile AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner hizmete giren yeni İl Özel İdare binasını ziyaret etti.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu İl Özel İdaresi yeni binası Mayıs ayında hizmete girdi. 4 bin 400 metrekare alan üzerinde Bolu’ya hizmet veren bina, 12 milyon lira bütçe ile inşa edildi. AK Parti Bolu İl Teşkilatı da yeni binayı gezerek incelemelerde bulundu.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in katıldığı ziyarete, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ev sahipliği yaptı.

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Bir AK Parti klasiği. 4400 metrekare alana yaklaşık 12 Milyon bütçe ile yapılan yeni İl Özel İdaresi ek binamız milletimiz için hizmete başladı. Ne diyorduk? Yaparsa AK Parti yapar” ifadelerine yer verdi

ZİYARETLERİ VE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yüceer, ziyaret için teşekkür ederek, “İl Genel Meclisimizin aldığı kararla, 4 bin 400 metrekare alana yaklaşık 12 Milyon lira bütçe ile yapılan ve geçtiğimiz aylarda tamamlanan İl Özel İdaremizin Ek Hizmet Binası'nda incelemelerde bulunan Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile İl Başkanımız Suat Güner’e nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDIK”

İl Başkanı Güner ise Özel İdare çalışanlarına kolaylıklar dileyerek, “4 bin 400 metrekare alana yaklaşık 12 Milyon lira bütçe ile yapılan İl Özel İdaresi Ek Binası'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldık. Özel İdare çalışanlarına görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledik” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim