Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı, ‘Sigara Bırakma Poliklinikleri’ artık Dörtdivan Toplum Sağlığı Merkezi ve Göynük İlçe Devlet Hastanesi’nde de hizmete başladı.

Haber: Ebru Buket Dönmez

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak, Bolu merkezde uzun zamandır hizmet veren ‘Sigara Bırakma Poliklinikleri’ne ek olarak artık ilçelerde de hizmete girdi. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medya hesaplarından videolu paylaşım yaparak müjdeyi verdi.

Amaç, artan ‘Sigara Bırakma Polikliniği’ sayısı ile gerek merkez gerekse ilçelerde daha çok kişiye ulaşmak.

“YAPMANIZ GEREKEN SADECE RANDEVU ALMAK”

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, “Bolu Merkez’de Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi, Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden sonra şimdi de ilçelerde Dörtdivan Toplum Sağlığı Merkezi ve Göynük İlçe Devlet Hastanesi olmak üzere Bolu’da toplam 6 noktada ‘Sigara Bırakma Poliklinikleri’yle daha çok kişiye hizmet veriyor. Aktif bir şekilde hizmet veren polikliniklerde sağlığa bir adım atmak, yeni bir yaşam kurmak isteyen herkese gerekli bilgilendirme yapılıyor. Alanında uzman hekim ve sağlık çalışanlarıyla kişinin bu süreçte neler yapması gerektiği, öneriler ve tedavi yöntemleriyle ilgili her türlü bilgi verilerek, kişi odaklı bir sistemle sigarayı bırakması sağlanıyor.  Yapmanız gereken sadece bu hizmet noktalarından herhangi bir tanesini seçip, Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nden (MHRS) randevu almak. Sağlığınıza kavuşmak işte bu kadar kolay.” Sözlerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim