Kamu Kurumu ve hastane ziyaretleri ile günlük programına başlayan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikalarda işçilerle ve ardından Karadenizliler Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

 Haber Merkezi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ve BAİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan kamu personelleri ile buluşan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Organize Sanayi Bölgesinde işçi ve işverenlerle bir araya geldi.

“HER ŞEYDEN EVVEL ANNEYİZ VE KADINLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Bolu’da yaptığı hizmetlere değinen AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “Bireyin, ailenin ve toplumsal değerlerimizin korunması ve güçlendirilmesi için vatandaşlarımızın yanında yer aldık. Bizim önceliğimiz medeniyet mirasımıza, inanç ve kültür değerlerimize sarılarak engellilerimizi, yaşlılarımızı, kimsesiz çocuklarımızı, dar gelirli ailelerimizi sosyal yapımız içinde yaşatmaktır. Sosyal devlet AK Parti döneminde gerçek kimliğine kavuşmuş ve birçok alanda devletin şefkat eli her kesime ulaşmaya başlamıştır. Bu amaçla Bolu’muzda Asdep kapsamında 38.441 haneye ulaştık. 10.326 aile eğitim programından yararlandı.

“EVDE BAKIMI İÇİN İLİMİZE 250 MİLYON TL KAYNAK AYIRDIK” 

Kadına yönelik şiddetle mücadelemizi sıfır tolerans ilkesi ile sürdürüyoruz. Kadın Konukevi ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) kurduk. Sadece 2022 yılında 171,4 Milyon TL Sosyal Yardımlara kaynak ayırdık. İlimizde özel halk otobüslerinden ücretsiz yararlanan şehit ve gazi yakınları, gaziler, engellilerimiz ve yaşlılarımız için otobüs işletmelerine 1.2 Milyon TL gelir desteği ödemesi yaptık. Engelli bireylerimizin evde bakımı için ilimize 250 Milyon TL kaynak ayırdık.” ifadelerine yer verdi.

arzu3arzu2arzu1