35.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalinin ilk toplantısı Mengen Belediye Başkanı ve Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Turhan Bulut’un Başkanlığında Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Kaymakamlık Makamı Temsilcisi ve Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdurrahman ElarslanBelediye Encümeni Temsilcisi Ferhat Şentürk, Belediye Meclisi Temsilcisi Tamer Öksüz, Belediye Temsilcisi Ünsal Karabostan, Esnaf ve Sanatkarlar odası temsilcisi Burhan Eröz,  Şoförler ve Oto. Odası temsilcisi İlhan Genmez, Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği Başkanı Bilal Cantürk, ULAF Başkanı Melik Altundağ, TAFED temsilcisi Mustafa Erol, katıldı.

Toplantıda 35. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. 35. Festivali geniş kapsamlı ve katılımlı gerçekleştirmek için çalışmalarını başlattıklarını açıklayan Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu 35. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali tarihini 22-23 Ağustos 2020 olarak belirledi.

Festivalin tarihinin belirlendiği toplantıda bir konuşma yapan Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, “Bugün Mengen’de uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivalimizin, festival düzenleme ve yürütme kurulu toplantısında tüm festival yürütme kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu toplantıya gösterilen özen 35’inci festivalimizin çok daha güzel olması için bir sevincin bu masanın etrafında paylaşımı ile hayat bulacak. Bu toplantıda 35’inci Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalimizin tarihi belirlendi. Ortak alınan kararla 22 – 23 Ağustos Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan tarihlerde 35’inci festivalimiz hep birlikte gerçekleştireceğiz. 35’inci festivalimizin ilçemize, ilimize, ülkemize, memleketimize barış getirmesini, sevgi ve yeni umutlar getirmesini diliyorum. 2020 yılına kısa bir süre kala tüm halkımızın yeni yıllarını kutluyorum. Yeni yılda önce sağlık diliyorum, herkesin mutlu ve huzurlu bir yıl getirmesini diliyorum. Ülkemizde ve dünyada barış ve sevginin eksik olmamasını diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim