AK Partili Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner Sel nedeniyle zarar gören Bolu’nun Mudurnu ilçesinde incelemelerde bulundu, köy halkıyla bir araya geldi.

Haber: CANSU GÜRZ

Mudurnu’da 15 Ağustos’ta akşam saatlerinde başlayan sağanak, ilerleyen saatlerde etkisini artırmış ve Yağan dolunun ardından kent merkezinde sağanak sele neden olmuştu.

Kuvvetli yağış ve fırtına sebebiyle bazı ağaçlar kırılarak araçların üzerine düşerken, ilçe merkezindeki yamaçlardan kopan kayalar ise cadde ve sokaklara yığıldığı ilçede Atatürk Anıtı önündeki meydan da suyla kaplanırken, Dolayüzü köyünde yaşayan Mehmet Uğur’a ait kamyon fırtınada devrilen kavak ağacının altında kaldı. Öte yandan 1200 saman balyası ile 1 ton arpa ve buğday da selde zarar gördü.

Dolayüz Köyünde selden etkilenen vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti İl Başkanı Suat Güner sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

 “RABBİM BETERİNDEN KORUSUN”

Arzu Aydın Dolayüz köyünde incelemelerde bulunduklarını belirterek, “Sağanak yağmur sonucu su taşkınları meydana gelen Mudurnu ilçemizin Dolayüz köyünde vatandaşlarımızla bir araya gelerek incelemelerde bulunduk. Selden etkilenen Mudurnulu hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim beterinden korusun.”dedi.

 “MUDURNULU HEMŞERİLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN”

Suat Güner yoğun yağıştan etkilenen vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktararak, “Sağanak yağıştan etkilenen Mudurnu ilçemize bağlı Dolayüz Köyü'nde hemşerilerimizi ziyaret ettik. Selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunduk. Yoğun yağıştan etkilenen Mudurnulu hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim