Bolu Belediye Meclisi, deprem mağduru vatandaşlara yapılacak yardımların görüşülmesi için olağanüstü toplanmıştı. Ancak toplantıda ortalık bir anda birbirine girdi. Yaşanan gerginliğin ardından AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Başkan Özcan’a ağır bir dille yüklendi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi'nin meclis toplantısında gerginlik yaşandı. AK Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a su şişeleri fırlattı.

“HAKARET VE KÜFÜRLERİ BU SEFER KAYDA GEÇTİ”         

O anların görüntülerini Twitter hesabından paylaşan başkan Özcan, “Gerçeğin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. İşte AKP’li Hacer Çınar. Disipline gitmem, partiden ihraç olmama sebep provokatör. İşte gerçek yüzü. Hakaret ve küfürleri bu sefer kayda geçti. Ayrıca depremzedeler için olağanüstü toplanan mecliste hayır oyu veren AK Partili üyeleri kınıyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ AYDIN ESTİ GÜRLEDİ

Yaşananların ardından AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın da Tanju Özcan için, “Deprem üzerinden başından bugüne siyaset yapan en büyük provokatör sensin! "Hayır" oyu verdiğimizi ispat etmeyen ŞEREFSİZDİR, ALÇAKTIR, MÜFTERİDİR!” ifadelerini kullandı.

ÖZCAN’DAN AYDIN’A CEVAP GECİKMEDİ

Milletvekili Aydın'ın paylaşımını alıntılayan Başkan Tanju Özcan, “Bu hanımefendi Bolu'nun kadın milletvekili. Sözlerine bakın. Ülke yangın yeri herkes yardım yarışına girerken, bunlar hakaret yarışına girdiler. Birinin derdi vekil olabilmek, birinin derdi vekil kalabilmek. Sayın Vekil tutanakları gönderirim, hakaretleri utanarak okursunuz” şeklinde yanıt verdi.

 

Editör: TE Bilisim