AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı 15 Temmuz programına katılmadığı için eleştirerek, “Ne 15 Temmuz’da ne de 27 gün boyunca dün olduğu gibi, işte bugün de meydanda yoktu” dedi.

Haber: Cansu Gürz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Kent Meydanı’nda program düzenlendi. Kent protokolünün katıldığı programda Bolu Belediye Başkanlığını temsilen Naci Parlak yer aldı. Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın programa katılmamasına ilişkin, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, eleştiride bulundu.

 “KÖROĞLU OLMAK DÜŞMANA GÖĞSÜNÜ SİPER ETMEKTİR”

Aydın, Köroğlu’nun ne demek olduğuna ilişkin konuşarak, “Bugünlerde kendini Köroğlu diye adlandıran malum şahıs. Ne 15 Temmuzda ne de 27 gün boyunca dün olduğu gibi işte bugün de meydanda yoktu. Köroğlu olmanın o namı taşımanın fetöcülerle sosyal medyada atışarak, göstermelik mücadele olmadığını, Köroğlu olmanın cinsiyetten ayrı kadınıyla erkeğiyle düşmana göğsünü siper etmek olduğunu söyleyelim. Hadi 15 yaşındaki Halil İbrahim’e, Erol ve Abdullah’ı, Türkan Tekin’i, Demet Sezen’i, Emine kardeşimin has kardeşi Ozan Özen’i televizyondan kahve içerek seyreden ve utanmadan buna tiyatro diyenleri kimlerin kuklası olarak hareket ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini milletin vicdanına soralım” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim