(HABER MERKEZİ) - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, il protokolü ve BAİBÜ personelinin ev sahipliğinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

foto galeri gif-2

Öğrenci yemekhanesinde düzenlenen iftar programına; şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek, Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Tnk. Komd. Alb. Cavit Nartop, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Vali Yardımcısı Osman Demir, 27. Dönem Bolu Milletvekili Arzu Aydın, 20. Dönem Bolu Milletvekili Mustafa Yünlüoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Coşkun Karaca, Genel Sekreter İhsan Ağcan, ilçe belediye başkanları, dekanlar, akademik ve idari yönetici ve personel, il müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri konuk edildi.

BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, iftar öncesinde masaları tek tek ziyaret ederek, konuklarla selamlaşarak hâl ve hatırlarını sordu. Rektör Alişarlı, iftar öncesi yaptığı konuşmada, konukların rahmet, bereket ve cehennem ayından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’ini tebrik etti ve Gazze, Uygur, Myanmar gibi İslam ülkelerindeki Müslümanlarında aynı bizler gibi nice Ramazan-ı Şerif’i huzur ve rahatlıkla ifa etmesini Yüce Allah’tan diledi.

İftar programı, Bolu Müftü Yardımcısı Mustafa Can’ın okuduğu dua ile sona erdi.

Editör: Servet GÖKÇEK