(Haber: Oğuzhan EKE) - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi farklı branşlarda 59 öğretim üyesi ve 5 araştırma görevlisi alımı yapacak.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi farklı fakülte ve yüksekokullarda görevlendirmek üzere öğretim üyesi alacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda, son başvuru tarihinin 26 Aralık Salı günü olduğu belirtildi. Alınacak öğretim üyelerinin unvanları; profesör, doçent, doktor öğretim üyesi ve araştırma görevlisi olarak belirtildi. 59 öğretim üyesi ve 5 araştırma görevlisi alımı yapılacak.

Öğretim üyesi alımı yapılacak fakülte ve yüksekokullar; Fen Edebiyat Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu,  İletişim Fakültesi, Tıp Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Turizm Fakültesi, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Hukuk fakültesi.

Araştırma görevlisi alımı yapılacak fakülteler ise; İlahiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Ziraat Fakültesi.

Başvuru sonuçları 18 Ocak 2024 tarihinde ibu.edu.tr adresinden açıklanacak. İlana ilişkin detaylı bilgiye Resmi Gazetenin 12 Aralık Salı günkü yayınında çeşitli ilanlar bölümünden ulaşılabilir. Detaylı bilgi için tıklayın.

Editör: Oğuzhan EKE