(Haber: Oğuzhan Eke) - Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Bolu’da araba sporları severlere, İleri Sürüş Eğitim Pisti ve Drift Sahası projesini duyurdu.

Bolu için projelerini açıklamaya devam eden Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, araba ve motosporlara ilgi duyan vatandaşlar için İleri Sürüş Eğitim Pisti ve Drift Sahası projesini açıkladı.

Projenin gençlere de olumlu katkı sağlayacağına inanan Bayrakdar, proje ile cadde ve sokaklardaki olumsuz durumların da önüne geçilebileceğini belirtti. Pistin ise emniyet güçlerinin denetiminde, güvenli bir alan olacağını ifade etti.

“YATIRIMLARIMIZI KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Bayrakdar; “İleri Sürüş Eğitim Pisti ve Drift Sahası kuracağız. Bu vizyoner proje, gençlerimizin enerjilerini sağlıklı ve eğlenceli bir ortamda kullanmalarını hedefliyor. İleri Sürüş Eğitim Pisti ve Drift Sahası, şehrin dışında planlanmaktadır, böylece şehir merkezindeki trafiği ve güvenlik endişelerini minimize ederek gençlerimizin güvenli bir ortamda bu heyecan verici aktiviteyi gerçekleştirmelerini sağlamak amaçlanmaktadır. Projede en önemli noktalardan biri, gençlerin ceza yemeden, trafik kurallarını ihlal etmeden sürüş deneyimi yaşamalarını sağlamaktır. Drift yapmak gibi adrenalini yüksek bir aktiviteyi deneyimlerken güvenlik her zaman öncelikli olacaktır. Bu nedenle, sahada sürüş bilmeyen gençlerimiz, deneyimli eğitmenler gözetiminde sürüş tekniklerini öğrenme fırsatı bulacaklar. Bolu'nun gençlerine yönelik yapılan yatırımların ve desteklerin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE