Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç, devlet büyüklerinin maaşlarını depremzedelere bağışlaması çağrısında bulundu.

Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç, devlet büyüklerinin maaşlarını depremzedelere bağışlamasını istedi. Güneç, Pakistan'da bakanların 1 aylık, memurların ise bir günlük maaşlarını Türkiye'de depremzedelere bağışladığı yönündeki haberi paylaşarak, kendisi de Türkiye'deki devlet büyüklerine bir çağrıda bulundu.

 “HODRİ MEYDAN DİYORUM”

Haber nedeniyle Pakistan'a teşekkür eden Güneç, "Zor günümüzde bizim yanımızda olanları asla unutmayacağız. Kardeş Pakistan'ı da Pakistan devlet yöneticilerini de yaptıkları bu kardeşçe davranıştan dolayı tebrik ediyorum. Bizler 85 milyon vatandaş olarak elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Yapmaya da hazırız. Ama devlet büyüklerimizden de hazineden (vatandaşın vergileri) değil de kendi maaşlarını bağış yapmalarını, depremzede kardeşlerimize destek olmalarını bekleriz. Hodri Meydan diyorum. Ülkemize destek olan herkese teşekkür ederim. Bu durum insanlık meselesidir. Değerli sanatçılarımızdan Haluk levent ve ekibine, onun nezdinde bütün sanatçı camiamıza teşekkür ederim" dedi

Editör: TE Bilisim