Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Regaip Kandili vesilesiyle Kalıcı Konutlar Kapalı Pazar alanında vatandaşlara ve esnafa lokma dağıttı.

Haber: Oğuzhan Eke

Rahmet ve bereket gecesi olarak bilinen Regaip Kandili kapsamında, Bolu Belediyesi tarafından kent genelinde lokma dağıtımı yapılıyor. Şehrin çeşitli noktalarında yapılan dağıtımlardan, Kalıcı Konutlar Kapalı Pazar alanında gerçekleştirilen dağıtıma Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katıldı. Özcan’a belediye başkan yardımcıları; Rasim Özdemir, Asuman Şentürk Tekin, Sedat Gülener ve Hasan Hakan Alpaslan eşlik etti.

Vatandaşlarla ve pazar esnafıyla sohbet eden Özcan, onlara lokma ikramında bulundu. Pazar esnafından gelen istek ve arzuları da not ederek, ilgileneceğini ifade etti.

“RAMAZAN AYINA YAKLAŞTIK”

Kandil mesajı da veren Özcan, “tüm vatandaşlarımızın mübarek kandilini kutluyorum. Artık üç aylara girdik. Ramazan ayına yaklaştık. Hareketli bir Ramazan ayı olacak, bizim açımızdan da siyasiler açısından da. Çünkü 14 Mayıs’ta Türkiye genel seçimlere gidiyor. O anlamda vatandaşlarımız huzur içerisinde bu üç ayları, arkasından da Ramazan Bayramı’mızı idrak ederler. Ben herkese sağlık, sıhhat, huzur ve başarılar diliyorum” dedi.

Özcan, 10 bin lokmanın da Bolulu vatandaşlara dağıtıldığını söyledi.

Editör: TE Bilisim