Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen ve kendisinde katıldığı “İl Belediye Başkanları Toplantısı”nı değerlendirdi. Başkan Özcan; “Belediyelerin genel sorunları ve pandemi süreci ile ilgili yapılan, yapılmayan konular görüşüldü. Birbirimize bazı önerilerde bulunduk. Genel başkanın bazı önerileri oldu. Sonuç itibariyle verimli bir toplantıydı” dedi.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bolu’ya 3 kez geldiğini ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilerleyen zamanda açılışlara davet edeceklerini ve Kılıçdaroğlu’nun Bolu’yu sevdiğini bildiğini de sözlerine ekledi. 

 Haber: Aslı Akış

 Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan “İl Belediye Başkanları Toplantısı”na katıldı. Toplantıda belediye başkanlarının bugüne kadar yaptıkları hizmetlerin yanı sıra pandemi sürecindeki çalışmaları ele alındı. Geleceğe dönük projelerin de değerlendirildiği toplantıda, Başkan Özcan’da belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

“VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Belediye Başkanları Toplantısı’nın verimli geçtiğinin altını çizerek; “Cuma günü yaklaşık 4 saatlik bir toplantı oldu. 10 ilin Belediye Başkanının katıldığı bir toplantıydı. Belediyelerin genel sorunları ile ilgili pandemi süreci ile ilgili yapılan, yapılmayan konular görüşüldü. Birbirimize bazı önerilerde bulunduk. Genel başkanın bazı önerileri oldu. Ama sonuç itibariyle verimli bir toplantı oldu diyebilirim” şeklinde konuştu.

“KAMUOYU ALGISINI BELEDİYELERİMİZ İYİ YÖNETTİ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’li belediyelerin pandemi sürecini iyi yönettiklerini söylediğini aktaran Başkan Tanju Özcan; “Sayın genel başkan bizimle; “Biz de araştırmalar yaptırıyoruz, şu anda hemen hemen bütün belediyelerimiz pandemi sürecinde özellikle oldukça başarılı olduklarını bize tespit ediyoruz” paylaşımında bulundu. Kamuoyu algısını da belediyelerimiz iyi yönetti.  Bu anlamda genel başkan;  “Belediyelerimiz genel olarak oldukça başarılı” dedi. Bizimle ilgili de tabii güzel şeyler söyledi ama bize özel söylediğini kabul ederek kamuoyu ile paylaşmıyorum” ifadelerini kullandı.

“BOLU’NUN KAZANILMASINDAN DOLAYI ÇOK MUTLU”

Başkan Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bolu’ya sık sık gelebileceğine de işaret ederek; “Bolu geçiş noktası olduğu için Sayın genel başkan üç kez Bolu'ya geldi. “Tabii öyle görünüyor ki ben sık sık geleceğim, Bolu'ya” dedi. Yani Bolu’yu da seviyor onu ben biliyorum zaten. Bolu'nun kazanılmasından dolayı çok özel bir mutluluğu olduğunu da zaten birçok yerde paylaştığında biliyorum. Yani Zaten Ankara ile İstanbul arasında sürekli seyahat halinde sayın genel başkan. Tabii zaman zaman buraya da olacak. Önümüzdeki süreçte programlar uygun olursa açılışlar başlayınca da bazı açılışlara da kendisini davet edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim