Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 24 Haziran seçimleri öncesinde Bolu’da seçim çalışmalarını değerlendirdi. Yılmaz, Bolu halkının hemen hemen kararının netleştiğini görüyoruz ve ilk defa bu kadar sıcak karşılanan bir seçim çalışması görüyorum” dedi.

Haber: Aslı Akış

Alaaddin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu seçmeni tarafından destek göreceğini söyledi ve  “Bu ülkenin geleceği için lidere ihtiyacımız var Allah’a şükürler olsun ki Türkiye liderini bulmuş. Tayyip Bey’e destek konusunda ben yüzünü buruşturan insana Bolu’da rastlamadım” şeklinde konuştu.

“HERKESE ULAŞMAK İÇİN YÜREKTEN ÇALIŞIYORUZ”

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala partisinin seçim çalışmalarına destek veren Alaadin Yılmaz yaşanan süreç hakkında bilgiler verdi. Yılmaz 3-0 yapacaklarını belirterek şunları kaydetti: “Seçim atmosferine girdik, çok süratlı geldiği için herkese merhaba demeliyiz. AK Parti çok güçlü bir yapı olduğu için üç adayımız, bakan yardımcılarımız ve biz değişik kollardan vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Herkesi bulamayabiliriz ama herkese ulaşmak için yürekten çalıştığımızı herkes bilsin. Bu seçimlerde Bolu halkının hemen hemen kararının netleştiğini görüyoruz ve ilk defa bu kadar sıcak karşılanan bir seçim çalışması görüyorum.

“ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN LİDERE İHTİYACIMIZ”

Bütün dünya bastırıyor Tayyip Erdoğan gelmesin diye çünkü güdecekleri adam arıyorlar. Tayyip Bey dünyada meydan okuyarak bu seçimlere giriyor, bütün dünyada güçleriyle Tayyip Bey’in kazanmaması için uğraşıyor. Bu ülkenin geleceği için lidere ihtiyacımız var Allah’a şükürler olsun ki Türkiye liderini bulmuş. Dünyada bahsedilen birkaç liderden birisi Tayyip Bey, dünyanın kabul ettiği bu lideri Türkiye’de lider yapmamak için iç ve dış nitratlar çalışıyor. Bütün bizim dışımızdaki, ülke düşmanı güçler ülkede Tayyip Bey’in olmaması için gayret ederken, millete arkasını dayamış milletin adamı olan Tayyip Bey’e destek konusunda ben yüzünü buruşturan insana Bolu’da rastlamadım.

“ÜÇ MİLLETVEKİLİNİ ÇIKARMAMIZDA KOLAY”

Belki herkes bize oy vermeyecek vermek zorunda da değiller ama şu an Bolu’da gördüğüm manzara eğer anormal bir şey olmazsa, Cumhuriyet Halk Partisinin bir milletvekili çıkarması ne kadar kolaysa bizim üç milletvekilini çıkarmamızda o kadar kolay. İlk seçimlere girdiğimizde üç sıfır yapmıştık bu dönemde de Bolu halkının desteği ile üç sıfır yapıp Bolu’yu çok daha net bir şekilde Ankara’da temsil ederiz.”

Editör: TE Bilisim