Bolu Belediyesi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle farkındalık standı açarak, vatandaşlara kedi-köpek maması ile mama ve su kapları dağıttı. Veteriner İşleri Müdürlüğü'nce Demokrasi Meydanı’nda açılan standa hayvanseverler büyük ilgi gösterirken; dağıtılan mama, mama ve su kapları kısa sürede tükendi.

Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde sokak hayvanları için önemli bir etkinliğe imza atarak Demokrasi Meydanı’nda farkındalık standı açtı.

BAŞKAN YILMAZ MAMA VE MAMA KABI DAĞITTI

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da etkinliğe destek vererek, yoğun ilgi gören stantta önce özel bir lisede okuyan öğrencilerin de aralarında bulunduğu hayvan severlerle sohbet etti, ardından kalabalığa kedi-köpek maması ile mama ve su kapları dağıttı. Başkan Yılmaz tarafından dağıtılan yüzlerce mama kabı ile mamalar kısa süre içinde tükendi.

Farkındalık etkinliğine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra; Veteriner İşlerinden sorumlu Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Veteriner İşleri Müdürü Koray Kolludemiroğlu ve Park, Bahçeler Müdürü Aylin Aydın ve BOLHAYKO üyeleri katıldı.

 

Editör: TE Bilisim