Bolu Belediyesi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü Su Abone Servisi’nde görevli 29 yıllık personel 3 çocuk babası Hüseyin Zengin (51) için Belediye önünde cenaze töreni düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Tanju Özcan “Belediyenin en çalışkan personellerinden bir tanesiydi. Dün ailesine söylediğim sözün arkasındayım, artık Hüseyin’in yerine beni koyun. Tüm çalışma arkadaşlarıma başsağlığı diliyorum. Allah bu tür acıları hiç birimize göstermesin. Mekânı cennet olsun” İfadelerini kullandı.

Cenaze törenine; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları, Rasim Özdemir, İsa Özcan, Feridun Yılmaz, Gülden Özaydın, Asuman Şentürk Tekin, Daire Müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Dün sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Hüseyin Zengin için bugün belediye önünde düzenlenen cenaze töreninde, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir de konuşma yaptı.

“BELEDİYENİN EN ÇALIŞKAN PERSONELLERİNDEN BİR TANESİYDİ”

Özcan konuşmasında, hayatını kaybeden Hüseyin Zengin’e Allah’tan rahmet dileyerek, “Bugün acı bir olay yaşayarak burada toplandık. Hüseyin arkadaşımız belediyenin en çalışkan personellerinden bir tanesiydi. Allah gani gani rahmet eylesin. Zaten dünkü kayıtlara bakıldığında da bu net bir şekilde ortaya çıkıyor. Mesai 08.30’da başlıyor, 08.02’de buraya gelmiş. 08.15’ de başka bir arkadaş gelince onu o şekilde masanın yanında bulmuş. Hemen ambulansa haber verilmiş. Burada gerekli tıbbi müdahaleler yapıldı. Ama Allah hepimize bir ömür takdir ediyor. O vade dolduğunda da yapacak bir şey kalmıyor” şeklinde konuştu.

“DÜN AİLESİNE SÖYLEDİĞİM SÖZÜN ARKASINDAYIM. ARTIK HÜSEYİN’İN YERİNE BENİ KOYUN”

Ailesini dün ziyaret ettiğini dile getiren Özcan, “Dün, rahmetli arkadaşımızın ailesini ziyaret ettim. Konuştuk, başsağlığı dileklerimizi ilettik. Bugünde ahirete yolcu edeceğiz. Ama şunu söylüyorum, dün ailesine söylediğim sözün arkasındayım. Artık Hüseyin’in yerine beni koyun. Sizin ailenizden sizin belirleyeceğiniz bir kişi Bolu Belediyemizde çalışmaya başlayacak. Çocukları için de elimizden gelen her şeyi eksiksiz olarak yapacağız. Allah gani gani rahmet eylesin. Tüm çalışma arkadaşlarıma başsağlığı diliyorum. Allah bu tür acıları göstermesin hiç birimize. Mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

“RAHMETLİ HÜSEYİN’E BEN KEFİLİM”

Ailesinin ricasını da dile getiren Özcan, “Ailesinin de bir ricası var. Rahmetli Hüseyin’in herhangi birine borcu varsa; “Biz ona kefiliz. Bize müracaat etsinler” diyorlar. Aynı şekilde biz de kendisine kefiliz, bende kendisine kefilim. Herhangi bir alacağı varsa bize de müracaat edebilir, ailesine de müracaat edebilir. Bunu da aile adına ve kendi adıma duyurmak istedim. Tekrar Allah rahmet eylesin” dedi.

Törenden sonra Özayan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zengin’in naaşı Şehitler Mezarlığı’na defnedildi.

Editör: TE Bilisim