Bolu Düzce Tabip Odası Yönetim Kurulu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur’a tepki göstererek, “Hatalar kabul edilmeli, özeleştiri yapılmalı, bu kaosun sonlanması için gerekenler yapılmalıdır. Cumhuriyetimize ve demokrasimize gölge düşürecek tüm yanlışlara karşı durmaktayız” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) kimyasal silah kullandığı iddiasının soruşturulması gerektiğini söyledikten sonra, hakkında “terör örgütü propagandası yapmak” ve “Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını aşağılama” suçlarından soruşturma başlatılan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur’a Bolu Düzce Tabip Odası Yönetim Kurulu tarafından da eleştiri geldi.

“TÜM BÖLÜCÜ VE TERÖR HAREKETLERİNİN ŞİDDETLE KARŞISINDAYIZ”

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Bolu Düzce Tabip Odası’nı,  tüm bölücü ve terör hareketlerinin şiddetle karşısında olduklarının altı çizilerek; “Temel hareket noktası Atatürk milliyetçiliği olan Bolu Düzce Tabip Odası, tüm bölücü ve terör hareketlerinin şiddetle karşısındadır. Cumhuriyetimize ve demokrasimize gölge düşürecek tüm yanlışlara karşı durmaktadır. Yapmamız gereken yanlış anlaşılmalara, çarpıtmalara sebep verecek davranışlardan kaçınmak, birliğimizi bozmaya, parçalamaya kalkanlara fırsat vermemektir. Hatalar kabul edilmeli, özeleştiri yapılmalı, bu kaosun sonlanması için gerekenler yapılmalıdır. Yapılan açıklamaya katılmıyor, Bolu Düzce Tabip Odası olarak bu kişisel söylemlerle bağlantımız olmadığını belirtiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim