Bolu Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sepetçiler Kasrı'nda katıldığı "Yeşilay Danışmanlık Merkezleri Ortak Açılış Töreni" ile hizmete açıldı.

HABER: ASLI AKIŞ

Gölyüzü Mahallesi'nde bulunan Abdülhakim Konağı'nda hizmete açılan YEDAM'ın açılış törenine Bolu Vali Vekili İlhan Turgut, Yeşilay Bölge Koordinatörü Fatih Kıcır, Yeşilay Bolu Şube Başkan Vekili Gülşen Kadeş ve YEDAM çalışanları katıldı.

Yeşilay’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirdiği Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’nin (YEDAM) toplu açılış töreninde YEDAM’ın da açılışı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Yeşilay Genel Merkezi’nde gerçekleşen törene Bolu'dan canlı bağlantı yapılarak açılış kurdelesi kesildi.

YEDAM BAĞIMLI BİREYLERE VE AİLELERİNE ÜCRETSİZ DESTEK SAĞLIYOR

Yeşilay, Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) ile bağımlılara ve yakınlarına ücretsiz psikososyal destek sağlıyor. YEDAM’ın tamamı bağımlılık alanında uzman psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarından oluşan ekibi; alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlayarak yeniden hayata kazandırılmaları için yardımcı oluyor. Aynı zamanda aile ve yakınlarına da destek vererek bozulan yaşam düzeninin onarılmasını ve ilişkilerin sağlıklı devam etmesini destekliyor. YEDAM’a 115 YEDAM Danışma Hattı üzerinden ulaşılabiliyor.

Editör: TE Bilisim