Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinin başlattığı “Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” temalı program kapsamında MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP MYK üyeleri Deniz Depboylu, Güllü Yener ve İbrahim Özbay

Yukarı Çarşı esnafını ziyaret etti. Heyet, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin selamı iletip hal hatır sordu, hayırlı işler diledi.  14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine değinerek Cumhur ittifakına destek istendi.

Haber: Aslı Akış – Burhan Yeşiltaş

Milliyetçi Hareket Partisi Adım Adım 2023 programları kapsamında “Komşum Nasılsın?” programları devam ederken MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları aile adım adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” ziyaretleri başladı.

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP MYK üyeleri Deniz Depboylu, Güllü Yener ve İbrahim Özbay Bolu’ya gelerek Yukarı Çarşı esnafıyla bir araya geldi. Ziyarete, MHP Bolu İl Başkanı Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Kadın Kolları Başkanı Sema Kışlak, Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, MHP Belediye meclis üyeleri Necdet Çakır ve Fatih Silin,  eski İl başkanları ve parti yöneticileri de eşlik etti.

Esnafları tek tek ziyaret eden MHP heyeti esnafın istek, talep ve sorunlarını dinledi, bilgi alışverişinde bulundu.

“AHİLİK GELENEĞİ TAMAMEN YAŞATILIYOR, DUALAR EDİLİYOR”

Ziyaretler hakkında bilgiler veren MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan; “MHP 1,5 yıldır sahada. Önce 9 tane bölgede, bölge istişare toplantıları yaptık, il il, adım adım 2023 için bütün Anadolu’yu dolaştık. Onun akabinde de “Köyüm Benim” programları başladı. pandemiden en çok etkilenenlerde esnaflarımızdı. O yüzden Ahiler Günü’nüzü kutluyorum bereketli olsun programı çerçevesinde tüm Türkiye’yi dolaşıyoruz. Cuma günü Mudurnu’daydık. Hakikaten çok güzel bir programa denk geldik. Orada Ahilik geleneği tamamen yaşatılıyor, dualar ediliyor, ikramlar yapılıyor. Şehir de müze gibi. Yani bütün haliyle Mudurnu bir müze gibi.” dedi.

“BÜTÜN ESNAFLARIMIZ İNANILMAZ GÜLER YÜZLÜ”

Başkan, esnafların ilgisiyle karşılaştıklarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bolu’daki programdan çok mutluyuz. Hakikaten bütün esnaflarımız inanılmaz güler yüzlü. Türkiye’nin her yerinde aynı şey ile karşılaşıyoruz demek doğru olmayabilir ama esnaflarımızın hepsi, yani siyasi görüşü ne olursa olsun Bolu’nun misafirperverliğini gördük. Oturduk konuştuk. Dertlerini çözebilme imkanımız olanları konuştuk. Çözemeyeceklerimizi de inşallah Ankara’ya götürüp orada çözeceğiz. Bütün yönetimlerimiz hakikaten el birliğiyle Bolu’da birşeyleri değiştireceğiz dediler. Bizde onun için gelip gidiyoruz. İnanın bundan sonra ne zaman çağırsalar vaktimiz olduğunda tekrar geliriz” şeklinde konuştu.

“BOLULU HEMŞERİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Bolu’da siyasetin önümüzdeki süreçte biraz daha renginin değişmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan; “Bolu’nun daha ön plana çıkması lazım. Siyasetçiniz güçlüyse şehrinizde önemli. Tabi ki Bolu’nun önümüzdeki dönemde siyaset sosyolojisindeki yeri de biraz daha farklı olacak. Çok bilinen bir şehir ama gördüğüm kadarıyla eksikleri olan bir şehrimiz. Milliyetçi Hareket Partisi inşallah önümüzdeki seçimde buradan bir milletvekili çıkaracak. Çıkarıldığı anda çok şeyinde değiştiği görülecek. El birliği ile biz buradayız. MHP yöneticilerini hiçbir zaman boş bırakmaz. Onların mutlaka yanındayızdır. Bizim için zaman kavramı diye bir şey yok. Gece yada gündüz yok. Biz her zaman Bolulu hemşerilerimizin yanındayız. Bütün Bolulu hemşerilerimize buradan selam ve sevgilerimizi iletiyoruz. Burada istedikleri zaman bizim Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Merkezimizin ve bizim Meclisimizin kapıları hakikaten sonuna kadar açık. Bizim telefonlarımız hep açık. Yani ulaşabilirsiniz. O yüzden biz istiyoruz ki Bolu’da bir şeyler değişsin.” İfadelerini kullandı.

“GÖNÜL ARTIK BOLU’DAN MHP’Lİ BİR VEKİL İSTİYOR”   

MHP MYK üyesi Deniz Depboylu, Bolu’dan Cumhur ittifakına gereken desteği beklediklerini ifade ederek; “Bolu’daki başta teşkilatımız olmak üzere tüm esnaf ve karşılaştığımız her Bolulu kardeşimizin misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Çok güzel karşılandık. Siyasi görüşü ne olursa olsun belli bir siyasi olgunlukla Bolulu olmanın kültürel o yorulmuş ahilik geleneğinin de getirdiği ruhla bizleri karşıladılar. Bundan sonraki süreçte teşkilat üyelerimizle birlikte elimizden geldiğince yanlarınızda olacağız. Gönül artık MHP’den Bolu’da artık bir milletvekili olsun istiyor. Bolulu kardeşlerimizden destek bekliyoruz. Nihayetinde bir vekilin olursa o zamanki temsil edilmenin farkını da yaşayacaklarına inanıyoruz. İnşallah yaşadığımız güncel sorunların hepsini hep birlikte aşacağız. Birlik olacağız. Beraberlikle güçlü bir şekilde yürüyeceğiz. Biz buraya MHP olarak liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin emirleri talimatları ve selamlarıyla geldik. Onun ülküsünde, desturunda onun yarattığı iklimde çalışmalımızı sürdürüyoruz. Cumhur ittifakına da gereken desteği bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ İLE KARŞILAŞIYORUZ”

MHP MYK üyesi Güllü Yener, MHP’nin Bolu’da vekil çıkarması durumunda daha güzel hizmetler alacağına işaret ederek; “Gerçekten MHP tüm teşkilatlarıyla birlikte iki yıla yakındır sahadayız. Bunun karşılığını Mudurnu’da aldık. Sağolsun halkımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz ve Bolu’da da bunu gördük. İnşallah bir veya birkaç vekilde çıkarırsak hem Bolu’ya hizmet noktasında daha güzel şeyle olacağına inanıyorum. Önümüzdeki seçim sürecinde inşallah cumhur ittifakının güçlü bir şekilde çıkacağına inanıyoruz. MHP’nin de inşallah mecliste vekil sayısının katlanarak yukarıya taşınması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

“İNŞALLAH BOLU’DAN BİR VEKİL ÇIKARACAĞIZ”

MHP MYK üyesi İbrahim Özbay; “Genç başkanımız ilhan bey sayesinde inşallah Bolumuz hem MHP’ye hem Türkiye’mize buradan vekil gönderecek.” dedi.

Yapılan değerlendirme ve ziyaretlerin ardından MHP heyetİ Elektrik ve İnşaat Sanatkarları Odasının toplantı salonunda, Meslek Odaları ve Esnaf Odası temsilcileriyle bir araya geldi.

Editör: TE Bilisim