Türkiye Değişim Partisi (TDP) Bolu İl Başkanı Mithat Eser, katıldığı canlı yayında kendini tanıttı.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’da İktidara Hazırlık Merkezi açılışını gerçekleştiren Türkiye Değişim Partisi’nin ilimizdeki yönetim kadrosunun isimleri de gün yüzüne çıkıyor. Sosyal medyada yayınlanan bir programa konuk olan Türkiye Değişim Partisi Bolu İl Başkanı Mithat Eser, kendisini tanıttı. 1990 yılında Bolu’da doğduğunu ifade eden Eser, Türkiye Değişim Partisi’nin en genç il başkanı olduğunu da dile getirdi.

"MERKEZ İLÇE KONGREMİZ VAR"

2019 yılında Genç Parti ile siyasete atıldığını da belirten Başkan Eser, “Bütün örgütlenmemizi tamamladık. Şu anda kongre süreçlerimiz devam ediyor. Merkez ilçe kongremiz var ayın 29’unda. İnşallah biz de büyük kurultaya girmiş olacağız” diyerek Bolu’daki parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“NASİP OLURSA SOKAĞA DA İNECEĞİZ”

Sokağa inerek ziyaretlere başlayacaklarına vurgu yapan İl Başkanı Eser, “Tüm kesime hitap ediyoruz. Sağımız, solumuz yok. Gençler daha ağırlıklı. Gençlerimiz daha ağırlıklı olmak üzere güzel talep alıyoruz. İlk önceliğimiz örgütlenmeydi. Örgütlenmemizi de yeni yeni tamamladık. Nasip olursa sokağa da ineceğiz. Güzel tepkiler alıyoruz. Herkesin desteği arkamızda” dedi.

“ESNAFIMIZ YARA ALMIŞ DURUMDA”

Bolu’nun yerelde sorunlar yaşadığını iddia eden Eser, “Bolu üzerinde esnaf olarak çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bunun akabinde esnafımız yara almış durumda. Ben de bir esnaf olarak esnaflarımızın tüm problemlerini biliyoruz. Bizler bu problemlerimizin çözümünü de biliyoruz. Çözüm yolunun ilk adımı değişim olacak. Çiftçilik bitti zaten, bir şey kalmadı burada. Biz üreten bir şehirdik. Şu an dışarıdan alan bir şehir olduk. Ülkemiz gibi” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim