(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Trendyol 1.Lig’de deplasmanda Gençlerbirliği’den 1 puanı alan Boluspor aldığı 1 puana sevinirken kaçan 3 puana da üzülüyor. Boluspor teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’ın oyuncularına verdiği öz güvenle oyun anlayışı ile yeni bir kimliğe kavuşurken camianın da yüzleri gülmeye başladı.

Geldiği günden beri takım içinde büyük değişikliklere imza atan oyun anlayışı ile futbolcularına öz güveni aşılayan teknik direktör Yalçın Koşukavak, başkent deplasmanında takıma oynattığı futbolla alkış aldı.

Gençlerbirliği karşısında sahadaki futbolu bulduğu net gol pozisyonları Boluspor’un kimliğini üst seviyelere çıkarırken taraftarını da gururlandıran bir futbol ortaya koydu. Boluspor’un 11 haftada oynadığı maçlara bakıldığında Gençlerbirliği karşısında 4-5 pozisyon yakalandı. Kırmızı beyazlılar sezonun en çok gol pozisyonu bulduğu en etkili maç oldu.

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak oyuncularına öz güveni aşılarken, kırmızı beyazlı oyuncular oynadıkları oyunla alkış aldı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ