Transfer çalışmalarına devam eden Boluspor orta saha için eski oyuncusu Abdurrahman Canlı ile anlaşmaya vardı. Geçen yıl kırmızı beyazlı formayı giyen ve camiayı yakından bilen tecrübeli oyuncu ligin geri kalan bölümünde Boluspor formasını giyecek.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem ve aynı gün yine Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası liglere verilen aranın ardından futbol oynanamazken TFF transfer sezonunu da deprem bölgesinde mağdur durumda olan ve liglerden çekilen takımların oyuncuları için transfer sezonunu uzatmıştı.

Boluspor ise transfer sezonunun uzaması sonrası arayışlarına devam ederken orta saha için eski futbolcusu Abdurrahman Canlı ile anlaşmaya vardı.

Camiayı yakından bilen ve taraftarlarında sezon başında takımda kalmasını istemesine rağmen Hatayspor’un transferine izin vermemesi sonrası Boluspor’dan ayrılan tecrübeli oyuncu ligin geride kalan bölümünde kırmızı beyazlı formayı giyecek. Boluspor’da 2021-2022 sezonunda 33 karşılaşmada forma giyen Abdurrahman Canlı, 1 gol atıp, 2931 dakika sahada kalmıştı.

Editör: TE Bilisim