Türkiye Futbol Federasyonu tarafından transfer sezonunun 5 Mart’a uzaması ile Boluspor’un kalan günlerde transfer yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Boluspor’un yeni teknik direktörü Muzaffer Bilazer’in eski öğrencisi Mustafa Yumlu’nun ismi gündeme sık sık gelirken bu oyuncu ile kırmızı beyazlı ekibin hiç temasta olmadığı gelen bilgiler arasında.

Kırmızı beyazlı camia, teknik direktör Muzaffer Bilazer’e güvenerek kalan 12 haftada takımı emanet etti. Çeşitli sosyal medya hesaplarında Bilazer’in eski oyuncusu Mustafa Yumlu’nun Boluspor’a gelecek diye gündem oluşmuştu.

Kadrosunda şuanda Spor Toto 1.Ligin en iyi defans oyuncularını bulunduran ve gelecekte hem Boluspor'a hem de Türk futboluna büyük katkı yapması beklenen Naby, Onur Ulaş, Posmac ve Kerem Paykoç'u bulunduran temsilcimiz sosyal medyada ismi sıkça konuşulan oyuncu Mustafa Yumlu için hiç bir girişimin olamadığı öğrenildi.

Bolusporlu yöneticiler, kırmızı beyazlı taraftarların spekülasyon yaratan haberlere inanmamaları gerektiğine vurgu yapıldı.

Editör: TE Bilisim