(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Bolulu hakem Selim Göksu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2023-2024 Futbol Sezonu Devre Arası Hakem ve Gözlemci Klasmanları Belirleme faaliyetleri kapsamında Bölgeselden C Kursuna davet edildi.

12-13 Ocak tarihlerinde Riva tesislerinde gerçekleştirilen terfi kursunda Göksu, görüntü sınavı, yazılı sınav, yo-yo testi ve İngilizce mülakatlara katılarak başarılı bir performans sergiledi.

Göksu, 3,5 yıldır Bölgesel Amatör Lig'de hakemlik yaparken, tüm sınavları başarıyla geçerek C Klasmana terfi etti. Kıbrıscık İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yapan Göksu, terfi kursundaki testleri tamamlayarak C Klasmanda karşılaşmaları yönetmeye hak kazandı.

12-13 Ocak tarihlerinde Türkiye Futbol Federasyonu Riva tesislerinde yapılacak olan terfi kursunda görüntü sınavı, yazılı sınav, yo-yo testi ve İngilizce mülakatlara katılan Göksu, tüm testleri başarıyla tamamlayıp puan sıralamasında üst sıralarda yer aldı. Göksu, artık ilimizi 3.Lig ve Ziraat Türkiye Kupasında temsil edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen terfi kursunda puan sıralamasında üst sıralarda yer alan Göksu, artık ilimizi 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda temsil edecek. Bolulu hakem Selim Göksu'nun C Klasmana terfi etmesi, ilin futbol hakemliği alanındaki başarılarına önemli bir katkı sağlayacak. Futbolseverler, Göksu'nun yöneteceği maçlarda göstereceği performansı merakla bekliyor.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ