Kurulduğu günden bugüne, güzellik anlamında en kaliteli hizmeti vermek için çalışan, prestijli, kurumsal bir marka haline gelen Çağrı Sarp Designer, gün geçtikçe büyüyen, yeniliklere açık ve gelişen teknoloji ile birlikte kendisini sürekli yenileyen bir marka haline geldi.

Uzman kadrosuyla kişiye özgü saç ve kaş tasarımları yapmaktadır. Amacı, mükemmeli yakalamak ve dünyadaki gelişmeleri en yakından takip etmek olan Çağrı Sarp Designer, çok özel indirimlerle müşterilerini bekliyor.

“Güzel ve sağlıklı saçların sırrı, bakımlı olmaktan geçer”

Çağrı Sarp Designer, saç bakımı ile yeni ve canlı saçlara kavuşmak mümkündür. Güzellikte çekiciliğin, saçta değişimin profesyonel adresi Çağrı Sarp Designer, her sezon saç modasındaki öncülüğüyle siz müşterilerini bu kez yüzde 50 ve yüzde 20 hediye çekleri ile güzellik sunuyor.

BUGÜN SAÇLARINIZ HARİKA GÖRÜNSÜN!

Çağrı Sarp Designer, çok özel indirimlerle müşterilerine indirim kampanyası başlattı. Uygulanan indirimde, Özel boya, balyaj ve röfle işlemlerinde net yüzde 20 indirim, saç kesimi yaptıranlara özel kaş yüzde 50 indirimli uygulanacaktır.  Nişan, kına, Gelin saçına sınırsız resim ve sınırsız klip hediye olacaktır.

VİP servis uygulaması başladı

Çağrı Sarp Designer, müşterileri için VİP servis uygulaması başlattı. Korona virüs salgını sebebiyle toplu taşıma araçlarını kullanmak istemeyen müşterileri için VİP servis uygulaması başlattı. Randevu alan müşterilerini evinden alan VİP araçlar, verilen hizmetin ardından yeniden evlerine kadar götürüyor.

Editör: TE Bilisim