Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, İlçelerdeki teşkilatlanmaya ağırlık vererek uzun yıllardır Kadın teşkilatları bulunmayan Yeniçağa’da CHP İlçe Kadın Teşkilatını kurmayı başardı. Toker; “Yeniçağa İlçemizde Kadın Kollarımızı kurduk aramıza katılan yeni kardeşlerimiz ile daha da güçleniyoruz, inanıyoruz ki hep birlikte güzel başarılara imza atacağız” dedi.

Haber: Aslı Akış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın, teşkilatı olmayan ilçelerde çalışmalarına hız verdi. Çalışmalara Yeniçağa’dan başlayan Işın, uzun yıllar sonra Yeniçağa’da CHP Kadın Kolları Teşkilatını kurmayı başardı. Kadınları  sesi olmaya, adımlarını onlarla birlikte atmaya kararlı olan Toker, her alanda güvenceli ve eşit bir yaşamı örerek kadınların sesine ses, nefesine nefes olacaklarını dile getirdi.  Yeni kurulan Yeniçağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise Şükran Karamanoğlu seçildi.

“KADINLARIMIZIN İNANCI YÜREĞİNDEKİ SEVGİ HEP BİRLİKTE BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZIN HABERCİSİDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Zuhal Işın Toker, konuyla ilgili değerlendirmede bulunarak;  “Kadın gücünün örgütlenmesi kapsamında Kadın Kolları olmayan ilçelerimizde değerli kız kardeşlerimizin ailemize katılımını sağlayarak Kadın Kollarının oluşmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda Yeniçağa ilçemizde çalışmalarımızı tamamladık. Gördüğümüz sıcak ilgi kadınlarımızın inancı yüreğindeki sevgi hep birlikte başarılara imza atacağımızın habercisidir. Buna tüm kalbimizle inanıyoruz.  Çok yakında oluşumu sağlanan Seben ve Göynük ilçemizdeki kardeşlerimiz ile de bulaşacağız. Kadının olduğu her yerde başarı vardır hep birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim