Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a “CHP’den ithal AKP’li vekil” diyerek ateş püskürdü. Özcan, Eski Adliye Binasını için “Sanki Yunan Adalarını geri almış” dedi.

Haber: Ebru Buket Dönmez

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediyesi tarafından müze yapılacağı açıklanan ancak çalışmaların başlamadığı, eski adliye binasının kütüphane yapılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsis edildiğini duyurdu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Milletvekili Arzu Aydın’ın Eski Adliye Binasının Bolu Belediye Başkanlığı adına tahsisli olduğunu, binanın kullanılmadığını ve bundan dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsis edilmesinde bir sakınca görülmediğini söylemesi üzerine açtı ağzını yumdu gözünü.

“BÖYLE VEKİL DÜŞMAN BAŞINA”

Başkan Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aydın’a gönderme yaparak; “CHP’den ithal AKP’li vekilden müjde. Eski Adliye binasını Bolu Belediyesinden aldırmış, Kültür Bakanlığı’na verdirmiş. Sanırsın Yunandan adaları geri almış. Golü bana değil Bolu halkına atıyorsun. Bolulular bu yaptıklarını yazıyor. Böyle vekil düşman başına!!!” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim