(HABER: HURİ AFACAN)- AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, kendisini motive eden enerjisini her daim diri tutanın beslenme değil AK Parti teşkilatın enerjisi olduğunu söyledi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol tarafından, Berat Kandili dolaysıyla lokma dağıtımı yapıldı.

Sağlık Mahallesi Saygılı Cami önünde yatsı namazı sonrası yapılan lokma dağıtımına AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, İl Başkanı Suat Güner, Eski İl Başkanı Nurettin Doğanay ve tüm kademelerdeki yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

“BOLUMUZUN KAZANACAĞI BİR ZAFERE DOĞRU KOŞUYORUZ”

Demirkol, vatandaşların Berat Kandilini tebrik ettikten sonra seçim sürecinden bahsederek; “Teşkilatımızla ve gönüllerimizle beraber İzzet Baysal Caddemizdeydik. Cumartesi pazar günlerinin yoğun olduğu saatlerde özellikle halkımızla buluşmak istedik. Onların da yoğun teveccühünü gördük. Samimiyetle kucaklayışlarını gördük. Bu ilgi alaka 31 Marttaki zaferin habercisi öyle görüyoruz. 31 Mart seçimlerinde Bolumuzun kazanacağı bir zafere doğru koşuyoruz. Biz çok mutluyuz, huzurluyuz. Vatandaşlarımızın bu samimi destekleri, teveccühleri bizim moralimizi daha da artırıyor inşallah Bolu kazanacak ve hiç kimse kaybetmeyecek diyoruz.” diye konuştu.

“ANKETLERDE BİRİNCİ PARTİ KONUMUNDAYIZ”

Demirkol, kamuoyunda konuşulan anket sonuçlarını değerlendirerek; “Çok yakın tarihte 2023 yılında genel seçimleri geçirmiş olduk ve bu seçimlerde yine AK Partimiz Bolu'da, Bolu merkezde de yani belediye başkanlığına oy kullanılacak sandıklarda da birinci parti olarak çıktı, İkinci partiyle arasında 4 bin civarında oy farkı vardı. Bu noktada biz teşkilatımızla beraber, gönüllülerimizle, vatandaşlarımızla beraber çalışma ivmemizi gün geçtikçe artırıyoruz.

Yine yapılan anketler, bizim yaptırdığımız anketler ve bize ulaşan anketlerde de birinci parti konumundayız. Oy oranımızı da yine halkımızın teveccühüyle, samimi çalışmalarıyla, gönüllerimizin gayretleriyle yukarıya doğru ivmemizi artırıyoruz. İnşallah seçimi sahada kazanacağız. Milletimiz sandıkta teveccühünü en güzel şekilde gösterecektir.” ifadelerini kullandı.

“TAVSİYE ETTİĞİM ŞEKİLDE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM”

Sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren Demirkol yoğun bir tempoda az uykuyla da olmuş olsa beslenmesine dikkat ettiğini belirtti ve “Aynı zamanda hekim olduğum için ben normal zamanlarda hekimlik dönemlerinde değil sağlık müdürlüğü döneminde de sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum. Fırsat buldukça sporu mu yapmaya çalışıyorum. Son dönemlerde siyasetin yoğunluğu arasında buna çok vakit bulamasam da bütün hastalarımıza, vatandaşlarımıza biz koruyucu hekimliği, halk sağlığını çok önemli bir şekilde tavsiye ediyoruz. Ben de bu noktada tavsiye ettiğim şekilde yaşamaya çalışıyorum. Çok yoğun bir tempoda az uykuyla da olmuş olsa beslenmemize dikkat ediyoruz. Yapay gıdalardan uzak duruyoruz. Bal gibi ceviz gibi fındık gibi böyle doğal vitaminleri barındıran gıdalarla da fazlaca beslenmeye çalışıyoruz. Özellikle beni en çok motive eden, bizi diri tutan kısmın aldığımız besinler değil bu arkamdaki AK Parti teşkilatın enerjisi. Bunu her zaman söylüyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ